26. února 2020
Drogerie ROSSMANN připravila pro své zákazníky novou věrnostní kampaň s potravinovými dózami a termotaškami prémiové značky GUZZINI, které jsou praktické nejen do kanceláře, ale i na výlet s rodinou. Za nasbírané body je možné vybrat si kvalitní a 100% recyklovatelné dózy, nebo jednu ze čtyř snadno přenosných termotašek se slevou až 85 %. Tato jedinečná akce trvá od 26. února do 16. června 2020.

Síť drogerií ROSSMANN opět odměňuje své zákazníky díky nové věrnostní kampani, která navazuje na hlavní myšlenku obchodního konceptu společnosti ROSSMANN. A život je krásnější, kterou je hledání krásy v každodenních okamžicích. Na jaře si tak budou moci vybrat z kvalitních dóz a termotašek, které usnadňují přenášení pokrmů a umožňují užít si čas s rodinou ještě o trochu víc. V nabídce jsou dvě velikosti potravinových dóz a termotašky ve čtyřech barvách – modré, zelené, žluté a šedé. „Věrnostní kampaně jsou u zákazníků dlouhodobě velmi oblíbené, připravili jsme proto novou kampaň, která exkluzivně přináší kvalitní dózy a termotašky italské značky GUZZINI. Za nasbírané body je tak možné pořídit si tyto výrobky se slevou až 85 % a užít si volný čas pohromadě na výletě či pikniku,“ říká Olga Stanley, manažerka komunikace ROSSMANN.

Body může každý zákazník sbírat prostřednictvím mobilní aplikace v rámci oblíbeného věrnostního programu ROSSMANN CLUB, nebo v podobě vlepovaní samolepek do papírové sběratelské karty. Za každých 100 korun nákupu obdrží zákazník jeden bod. Za 25 nasbíraných bodů získá možnost zakoupit si jednu z odměn GUZZINI již od 14,90 Kč, za 10 bodů pak již od 49,90 Kč. Přehled produktů naleznete v letácích a na webových stránkách drogerie ROSSMANN. Akce trvá od 26. února do 16. června 2020. Přijďte nakoupit do prodejen ROSSMANN a odneste si dárek v podobě praktického doplňku! Více na www.rossmann.cz/vernostni-programy/guzzini.