Menu
17. června 2020
V Táboře se otevírá nová pobočka drogerie ROSSMANN. Prodejna nabízí především moderní nákupní prostory v duchu nejnovějších trendů. Zákazníci také ocení rozšířenou sortimentní nabídku, v níž mohou vybírat produkty např. v oblasti luxusní péče o pleť a vlasy či zdravé výživy. Navíc všechny produkty jsou uspořádány dle chytré sortimentní navigace, díky které nakoupíte efektivně a rychle. Až do neděle 21. června platí akční sleva 20 % na celý nákup.

Přijďte nakoupit do nové prodejny ROSSMANN, kde najdete všechny své oblíbené drogistické výrobky na jednom místě. Drogerie překvapí moderním konceptem, který zajišťuje nadstandardní nákupní zážitek. Při stavbě byl kladen důraz na čistý a vzdušný interiér podpořený šetrným LED osvětlením. Novinkou je inteligentní sortimentní navigace, která zajistí, že svůj oblíbený výrobek najdete snadno a rychle. Samozřejmostí je Wi-Fi připojení zdarma. „Táborská pobočka ROSSMANN je další z řady nových prodejen, které letos otevíráme po celé České republice. Klíčové pro nás je, aby se v prostoru cítili dobře jak zákazníci, tak i naši zaměstnanci. Věřím, že se nám to povedlo na jedničku,“ říká Olga Stanley, manažerka komunikace ROSSMANN.

Kromě moderních prostor se zákazníci táborské prodejny mohou těšit na 20% slevu na celý nákup. Akce platí od otevření prodejny ve středu 17. června až do neděle 21. června. Další výhodné nabídky a slevové akce jsou k dispozici v mobilní aplikaci věrnostního programu ROSSMANN CLUB. Novou prodejnu ROSSMANN zákazníci naleznou v nákupním středisku S1 Center, Volgogradská 2972, 390 05 Tábor. Otevírací doba je každý den od 8:00 do 20:00 hodin.