Menu
29. října 2020
Drogistická síť ROSSMANN opět rozšiřuje v České republice svou působnost. V Klatovech vznikla zcela první prodejna ROSSMANN a počet prodejen v Plzeňském kraji tak opět vzroste.  Zákazníci si od čtvrtka 29. října budou moci užívat nákupy ve zcela nové a moderní prodejně v čistém vzdušném designu s přehlednou sortimentní navigací pro rychlou orientaci při nákupu. Vedle nejširšího drogistického sortimentu v Česku poskytuje klatovská prodejna rovněž značkové výrobky i produkty privátních značek. Od čtvrtečního otevření platí navíc akční sleva 20 % na celý nákup jako pozornost na uvítanou.

První místní prodejna, školený personál i rozšířený sortiment

ROSSMANN se již více než 25 let těší velké oblibě u českých zákazníků a každý rok otevírá na desítku nových prodejen. Minulý rok představil ROSSMANN nový obchodní koncept A život je krásnější, v jehož duchu se nese celá komunikační stategie značky včetně nového televizního spotu. Nová prodejna klade důraz na co největší přehlednost prodejny, a tudíž pohodlný nákup pro zákazníky. Rychlá orientace v prodejně bez zbytečného bloudění mezi regály je zajištěna díky šetrnému LED osvětlení a chytré sortimentní navigaci. Příjemným bonusem je i Wi-Fi připojení zdarma. V případě jakýchkoli dotazů je pak zákazníkům k dispozici školený personál, který vždy rád pomůže a poradí s nákupem. U všech výrobků je zaručena nízká cena a zároveň vysoká kvalita, která je pravidelně oceňována i ve spotřebitelských testech časopisu dTest.

20% sleva na celý nákup

Pro všechny zákazníky nové prodejny ROSSMANN v Klatovech je jako poděkování připravena speciální sleva 20 % na celý sortiment. Akce platí od otevření prodejny 29. října do 31. října. Další výhodné nabídky a slevové akce jsou k dispozici v digitálním věrnostním programu ROSSMANN CLUB, který drogerie jako jediná v Česku nabízí pouze přes mobilní aplikaci. Tu již využívá rekordních více než půl milionu zákazníků a každým dnem přibývají noví. K tomu se ROSSMANN dlouhodobě profiluje jako společensky odpovědná firma, která nabízí udržitelné produkty ohleduplné k životnímu prostředí. Dlouhodobě navíc pomáhá potřebným prostřednictvím vlastního charitativního projektu KDE SRDCE POMÁHÁ a svou pozornost věnuje i dalším aktivitám, které jsou spojeny s trvalou udržitelností - např. každoročně vysazuje vzrostlé stromy v okolí svých prodejen. Detailní informace najdete na www.rossmann.cz. Novou prodejnu návštěvníci naleznou na náměstí Míru v ulici Randova 151. Otevírací doba je každý všední den od 07:30 do 18:00 hod. a v sobotu od 08:00 do 13:00 hod.