Menu
24. září 2018

Britská značka Makeup Revolution poprvé v historii oslovila českou youtuberku ke spolupráci. Vybrala si populární Petru Vančurovou alias Petru LovelyHair. Díky tomu vznikla nadčasová paletka 36 očních stínů, které pečlivě vybírala sama Petra. Výrobek je nyní k dostání exkluzivně ve všech prodejnách sítě drogerií ROSSMANN.

Paletka Revolution by Petra obsahuje 36 vysoce pigmentovaných očních stínů. Zastoupeny jsou jak základní či zemité odstíny pro kouřové líčení, tak v současnosti velmi populární fialové stíny. Nechybí ani hravé barvy, jako je červená, žlutá, petrolejová či oranžová. Paletka je oboustranná. Na jedné straně se nachází barvy laděné do studených podtónů, druhá strana naopak patří teplejším odstínům. Rozmanitý výběr stínů tak umožní vytvořit dokonalé denní i večerní líčení. Navíc je vhodná pro světlejší i tmavší typy pleti.

Každý odstín pečlivě vybrala česká beauty bloggerka Petra LovelyHair pod záštitou firmy Makeup Revolution. Zařadila se tak k dalším osmi zahraničním influencerům, kteří už mají svůj výrobek této značky. Kromě samotného výběru barev dostala Petra příležitost navrhnout také design. Zvolila kombinaci matné černé barvy se zlatým nápisem, která působí velice luxusním dojmem, přitom se však jedná o cenově dostupný produkt.

Petra LovelyHair se řadí mezi nejúspěšnější české beauty youtuberky a je také několikanásobnou držitelkou ocenění Bloggerka roku. Paletka Revolution by Petra je k dostání celosvětově, čeští zákazníci ji mohou už nyní exkluzivně zakoupit ve všech prodejnách sítě drogerií ROSSMANN za 359 Kč.