Menu
7. prosince 2018
Od 6. 12. 2018 se mohou obyvatelé Zlína těšit z otevření nové prodejny ROSSMANN. Zmodernizovaná pobočka přivítala zákazníky v OC Centro Zlín. Nový obchodní koncept klade důraz nejenom na výstavbu moderních nákupních prostor, ale také na rozšířenou nabídku sortimentu zboží.

Při navrhování zlínské prodejny jsme se snažili především myslet na to, aby se zákazníci cítili příjemně a nákup byl pro ně byl co nejpohodlnější. Nakupující se tak mohou těšit na moderní prodejnu doplněnou o sortimentní navigaci, díky které se nakupování stane příjemnou záležitostí,“ vysvětluje Olga Stanley, manažerka komunikace ROSSMANN. Pobočka o celkové rozloze prodejní plochy 355 m2 nabízí zákazníkům nová akční čela, díky kterým se rychleji dozví o nejnovějších slevách či speciálních nabídkách. Nakupující se mohou rovněž těšit na zmodernizovanou vstupní zónu, pokladny a další prodejní prostory. Vedle nových prostor nabízí prodejna také širokou nabídku drogistického i nedrogistického sortimentu. Zákazníci tak najdou v obchodě zboží od zdravé výživy, přes tělovou a vlasovou biokosmetiku až po výrobky luxusní péče o pleť. Nakupující se mohou těšit také na produkty privátních značek, jakými jsou ISANA, babydream nebo enerBIO. Drogerie ROSSMANN rovněž nabízí pomocníky pro domácnost, a to na stojanu Svět nápadů.

Nákupem k pomoci potřebným

Nová zlínská pobočka, která poskytla místo pěti novým zaměstnancům, je součástí dlouhodobé strategie společnosti, jež v tomto roce modernizuje desítky svých prodejen a zároveň rozšiřuje prodejní síť do dalších regionů. Stejně se společnost rozvíjí v charitativní činnosti. V rámci kampaně Dejme úsměv dětem, na které spolupracuje s Nadací Naše dítě, přispěl ROSSMANN od roku 2009 městu Zlín částkou 850 000 Kč. „Zakoupili jsme přístroj pro dětské oddělení do Krajské nemocnice T. Bati ve Zlíně, částkou 300 000 Kč jsme pomohli zrekonstruovat místní Babybox a z letošní kampaně byla věnována částka 300000 Kč Rehabilitačnímu stacionáři na úhradu rehabilitačních pomůcek,“ upřesňuje Olga Stanley.

Otevírání nových prodejen a rozsáhlá modernizace těch stávajících je součástí celkové proměny tváře společnosti. Na začátku roku představil ROSSMANN nové logo a slogan ROSSMANN. A život je krásnější. Zároveň začal vydávat zákaznický časopis a spustil televizní spot.

Novou prodejnu ROSSMANN mohou zákazníci navštívit na adrese OC Centro Zlín v ulici 3. května ve Zlíně. Otevírací doba je od 9:00 do 21:00 hod.