Menu
23. října 2017
Drogerie parfumerie ROSSMANN nabídne zákazníkům v pražském Obchodním centru Luka pohodlnější nakupování a širší výběr zboží. Slavnostní otevření zmodernizované prodejny, která se za větší obchodní plochou přesunula o zhruba 100 metrů, proběhlo ve středu 18. října. Pro zákazníky byla u příležitosti zahájení provozu připravena řada výhod.

Na více než dvojnásobek navýšila svoji obchodní plochu prodejna drogerie parfumerie ROSSMANN v pražském OC Luka. Na bezmála 400 m2 zákazníci získají nejen širší sortiment, ale také kvalitnější služby a příjemnější prostory pro nakupování. K novým pokladním pultům, nákupním košíkům či regálům přibylo také moderní LED osvětlení nebo automat na vodu. Na své si přijdou i nejmenší zákazníci, pro které je připraven dětský koutek ROSSMÁNEK. „Chceme, aby se u nás zákazníci cítili vždy dobře. Přesun do větších a zmodernizovaných prostor nám v tomto ohledu otevřel mnoho nových možností,“ uvedla vedoucí marketingového oddělení společnosti ROSSMANN Marcela Syrovátková.

Slavnostní otevření prodejny, která se oproti svému původnímu umístění ve stejné budově přesunula o zhruba 100 metrů, proběhlo ve středu 18. října. Kromě toho byly připraveny také ochutnávky zdravé výživy a líčení kosmetikou značky Dermacol. Navíc až do konce týdne (do soboty 21. 10.) mohou zákazníci využít 50% slevu na dekorativní kosmetiku.

Nová prodejna bude otevřena ve všední dny vždy od 8:00–19:00 a v sobotu 8:00–15:00 hodin.

Obchod nabídne celkem 15 značek dekorativní kosmetiky včetně privátní značky Rival de LoopYoung a dále např. Dermacol, Max Factor, REVLON, Maybelline, L´Oréal, Essence,Catrice, GabriellaSalvete. Zákazníci se nově mohou těšit na sortiment účinných a ekologicky šetrných pracích a čisticích prostředků pro domácnost Feel Eco a Winni´s Naturel. V oblasti zdravého životního stylu budou k dostání výrobky privátní značky enerBIO.

 

Drogerie parfumerie ROSSMANN

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích více než 3 600 prodejen a zaměstnává téměř 51 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 132 prodejen s více než 750 zaměstnanci. Více informací naleznete na www.rossmann.cz.