Menu
30. srpna 2023
Drogerie ROSSMANN nadále aktivně rozšiřuje svou síť prodejen o nové lokality a Moravská Třebová je další z nich. Nová pobočka drogerie ROSSMANN v ulici Svitavská otevře dveře svým zákazníkům poprvé ve středu 30. 8. 2023 v 9.00 hod.  Zákazníci v rámci prodejny najdou rozsáhlý sortiment drogistického zboží, sezónními produkty, stejně jako bohatou nabídkou velmi oblíbených privátních značek ROSSMANN, jako je například ISANA, Babydream, Ideenwelt /Svět nápadů/, enerBiO a Alterra. Třešničkou na dortu je pak do 3. 9. 2023 probíhající speciální akční nabídka možnosti nákupu s 20% slevou.
 

Společnost ROSSMANN chce být svým zákazníkům co nejblíže a otevření 169. prodejny v ČR je toho dalším důkazem. Nová pobočka ROSSMANN v Moravské Třebové v ulici Svitavská nabízí více než 433 m2 prodejní plochy a pro zákazníky bude otevřena každý den od 9.00 hod. do 20.00 hod.

„Našim zákazníkům chceme nejen nabídnout maximální dostupnost našich prodejen, ale také poskytnout ten nejlepší výběr z drogistického sortimentu a postarat se o příjemnou nákupní zkušenost. Věřím, že nová pobočka v Moravské Třebové nebude v naší snaze výjimkou a zákazníci sem nejen zavítají, ale budou se i rádi vracet,“ komentuje Olga Stanley, manažerka komunikace ROSSMANN v České republice.

Součástí nové prodejny ROSSMANN jsou samoobslužné pokladny, které podporují bezhotovostní nákup, což zákazníkům urychluje celý nákupní proces. Samozřejmostí je i poskytování bezplatného Wi-Fi připojení.

Drogerie ROSSMANN vedle nákupu v kamenných prodejnách poskytuje také možnost nakoupit online prostřednictvím mobilní aplikace ROSSMANN CLUB přinášející pohodlné vyhledávání a intuitivní ovládání. Zákazníci zde mohou využívat mobilní platební funkce, integrovanou zákaznickou podporu a okamžité využití veškerých výhod členství, jakož i speciálních bonusových akcí či možnost začít se cvičením jógy podle videí Zuzany Klingerové, lektorky jógy a jógové terapie, která jsou v aplikaci volně dostupná. Aplikace ROSSMANN CLUB je k dispozici ke stažení zcela zdarma, a to jak pro systém iOS, tak i pro Android.

Tisková zpráva ke stažení
Moravská Třebová_foto interiéru ke stažení