Menu
12. července 2023
Společnost ROSSMANN dále pokračuje v expanzi sítě svých prodejen. V letošním roce společnost ROSSMANN otevírá již třetí novou prodejnu, rekonstrukcí prošlo již 10 stávajících. Celkově zákazníci v České republice najdou téměř 170 poboček. Nejnovější z nich mohou navštívit od středy 12. července v pražském OC Šárka na Evropské třídě. Drogerie ROSSMANN tak nadále upevňuje svou pozici oblíbeného prodejce rozsáhlého drogistického sortimentu. V nově otevřené prodejně na zákazníky čeká bohatá nabídka privátních značek, jako je ISANA, Babydream, enerBiO či Alterra.
 

Už téměř třicet let mohou zákazníci v České republice navštěvovat síť drogerie ROSSMANN, která jim nabízí bohatý sortiment drogistického zboží a řadu velmi oblíbených privátních produktů značek ISANA, Babydream, Ideenwelt, enerBiO či Alterra. Společnost ROSSMANN chce svým zákazníkům poskytnout komfort a stát se maximálně dostupnou, a proto i nadále pokračuje v otevírání nových prodejen. V první polovině roku otevřely poprvé své dveře zákazníkům 2 prodejny, a to v Praze (OC Cíl, ul. Topolová) a Mladé Boleslavi (ul. Jičínská). Od 12. července najdou zákazníci další novou pobočku na adrese Evropská 37 v OC Šárka na Praze 6. V prvních dnech se příchozí navíc mohou těšit na slevu 20 % ze svého nákupu. Nová prodejna bude otevřena v pracovním týdnu od 8:00 do 20:00 hod. O víkendu je otvírací doba od 9:00 do 18:00 hod. „Hlavním cílem je přiblížit se zákazníkům, nabídnou maximální dostupnost našich prodejen, ale také poskytnout ten nejlepší výběr z drogistického sortimentu a postarat se o příjemnou nákupní zkušenost. Věříme, že lidé tyto naše změny a kroky vnímají a návštěvy našich prodejen jsou pro ně zážitkem a potěšením zároveň,“ komentuje Olga Stanley, manažerka komunikace ROSSMANN v České republice.

Spolu s modernizací a případným zvětšováním stávající prodejní plochy jsou zároveň do všech nových i zrekonstruovaných prodejen instalovány i samoobslužné pokladny, které přináší zrychlení a zefektivnění služeb, jakož i zlepšení celkové zákaznické zkušenosti.

Aby péče o zákazníka byla komplexní, tak kromě návštěvy kamenných prodejen drogerie ROSSMANN je možné uskutečnit nákup také prostřednictvím mobilní aplikace ROSSMANN CLUB. Ta nabízí pohodlné vyhledávání a intuitivní ovládání. Zákazníci mohou využívat mobilní platební funkce, integrovanou zákaznickou podporu a okamžité využití veškerých výhod členství, jakož i speciálních bonusových akcí. Aplikace ROSSMANN CLUB je k dispozici ke stažení zcela zdarma, a to jak pro systém iOS, tak i pro Android.

Drogerie ROSSMANN chce navíc dát možnost a motivovat českou veřejnost k vyzkoušení cvičení jógy, jenž přináší nespočet benefitů. Nově tak mohou členové ROSSMANN CLUBu v aplikaci začít s jejím cvičením podle několika základních videí Zuzany Klingerové, lektorky jógy a jógové terapie, a v rámci věrnostního programu si pořídit v prodejnách i stylovou kolekci, která obsahuje základní příslušenství na cvičení jógy pro začátečníky i pokročilé, jako např. masážní válec, pěnový blok či protiskluzovou jógamatku.

Tisková zpráva ke stažení
ROSSMANN OC Cíl, Praha_fotografie exteriéru ke stažení
Samoobslužná pokladna_fotografie ke stažení
ROSSMANN CLUB_fotografie ke stažení
Pokladní zóna_fotografie ke stažení