Plátky jahod sušené mrazem
Jahody jsou bohatým zdrojem vápníku. Ten, mimo jiné, přispívá k normální funkci trávicích enzymů. Jahody se také vyznačují vysokým obsahem vlákniny. Mohou tak být skvělou součástí zdravé snídaně nebo svačiny. Mrazem sušené ovoce Jedinečný postup zpracování zachovává v ovoci jeho plnohodnotnou chuť, barvu i aroma. Nepřichází o své vitaminy, minerální látky a další živiny. Odborně se tento způsob výroby nazývá lyofilizace. Jedná se o proces, kdy se ovoce rychle zmrazí a poté vysuší při nízkém tlaku a teplotě. Při tomto způsobu konzervace není třeba používat siřičitany, které mnohdy v tradičně sušeném ovoci můžeme najít.
Lyofilizované jahody Emco:
- 100% ovoce
- Na toto balení bylo použito přibližně 390 g čerstvých jahod
- Zdroj vápníku
- Přirozený zdroj vlákniny
- Uzavíratelný sáček
Skvělé do müsli, jogurtu, kaše nebo jen tak jako rychlá svačinka. Různorodá vyvážená strava a zdravý životní styl jsou základem pro udržení dobrého zdraví.
Skladujte v suchu a chraňte před teplem.
Emco spol. s r.o.
Türkova 2319/5b 149 00 Praha 4 Česká republika
| Výživové hodnoty | Na 100 g | % RHP ve 100 g¹ |
|---|---|---|
| Energetická hodnota | 1438 kJ / | |
| 342 kcal | ||
| Tuky | 0 g | |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g | |
| Sacharidy | 81 g | |
| z toho cukry | 58 g | |
| Vláknina | 14 g | |
| Bílkoviny | 3,4 g | |
| Sůl | 0,04 g | |
| Obsah minerálních látek | ||
| Vápník | 165 mg | 21 % |
¹(Denní) referenční hodnota příjmu u dospělých osob na 100 g
| Alergen | Výskyt |
|---|---|
| Mléko | Může obsahovat |
| Ořechy | Může obsahovat |
| Arašídy | Může obsahovat |
| Sója | Může obsahovat |