BIO První brokolice
- bez přídavku mléčné složky a soli¹.
- bez přídavku aromat a zahušťovadel
- před použitím zamíchejte.
- bez přídavku barviv² a konzervačních látek².
¹obsah soli je daný obsahem sodíku. ²dle zákona.
Stefan Hipp - Bio - Za kvalitu ručím. Pečeť BIO kvality garantuje nejvyšší kvalitu a převyšuje požadavky kladené EU na BIO produkty.
V období mezi ukončeným 4. až 6. měsícem začínáme přikrmovat. Nejvhodnější je začít zeleninou. Zpočátku podávejte miminku několik lžiček zeleninového příkrmu před mléčnou stravou a poté množství den ode dne zvyšujte. Když jde o děti, záleží na kvalitě každé lžičky. Na té „první“ záleží obzvlášť. My v HiPPu to víme, a proto se držíme pevných zásad:
- Vybíráme zeleninu nejvyšší možné kvality.
- Zásadně nepoužíváme pesticidy a chemicky syntetizovaná hnojiva.
- Zeleninu necháváme zrát tak dlouho, jak potřebuje, aby byla chutná a výživná. Zpracováváme ji šetrně, aby si uchovala důležité živiny a vitamíny.
Vhodné od ukončeného 4-6. měsíce dle doporučení pediatra.
Zahajte přikrmování pár lžičkami před mléčnou výživou. Otevřenou skleničku nebo porci ohřejte ve vodní lázni nebo v mikrovlnce. Zamíchejte plastovou lžičkou, abyste nepoškodili skleničku. Ověřte teplotu. Neohřátou část uchovejte v uzavřené skleničce v chladničce a spotřebujte do 24 hodin. Pro zdraví dítěte dodržujte návod k přípravě a skladování.
Voda, Brokolice * 40%, Kukuřičná mouka*, Rýžový škrob*, *z ekologického zemědělství
Neohřátou část uchovejte v uzavřené skleničce v chladničce a spotřebujte do 24 hodin. Pro zdraví dítěte dodržujte návod k přípravě a skladování. Skladujte v suchu při: pokojové teplotě. Minimální trvanlivost do: viz víčko.
HiPP Czech s.r.o.
Pekařská 628/14 155 00 Praha 5
| Výživové údaje | na 125 g |
|---|---|
| Sodík | 0,02 g |
| Sacharidy | 7,9 g |
| Tuky, z toho nasycené mastné kyseliny | 0,0 g |
| Tuky | 0,1 g |
| Bílkoviny | 2,0 g |
| Sůl | 0,05 g |
| Sacharidy, z toho cukry | 1,0 g |
| Energetická hodnota | 186,0 kJ / 44,0 kcal |
| Alergen | Výskyt |
|---|---|
| Cereálie obsahující lepek | Bez |