BIO Kukuřičný škrob
Čistý bio kukuřičný škrob, který dodává koláčům a pečivu jemně nadýchanou konzistenci a je ideální k zahušťování polévek a omáček. Bezlepková a veganská.
Základní příprava na pečení: Nahraďte až 1/3 množství mouky uvedeného v receptu kukuřičnou moukou Alnatura.
Základní příprava na zahuštění 500 ml tekutiny:
Do polévek a omáček: cca 20 g ; Do krémů: cca 30 g;
Do pudinků a kaší: cca 45 g (1 polévková lžíce = cca 10 g).
Odvažte kukuřičnou mouku Alnatura a smíchejte ji s částí studené tekutiny. Zbytek tekutiny přiveďte k varu, vmíchejte kukuřičnou mouku a za stálého míchání vše krátce povařte.
kukuřičný škrob*
*z ekologického zemědělství
Alnatura GmbH
Mahatma-Gandhi-Straße 7, 64295 Darmstadt
| Výživové údaje | na 100 g |
|---|---|
| Tuky | 0,5 g |
| Sacharidy, z toho cukry | 0,5 g |
| Tuky, z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
| Sůl | 0,02 g |
| Bílkoviny | 0,6 g |
| Energetická hodnota | 1489,0 kJ / 350,0 kcal |
| Sacharidy | 87,0 g |
| Vláknina | 0,5 g |
| Alergen | Výskyt |
|---|---|
| Skořápkové plody (ořechy). Může zahrnovat mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy atd. | Může obsahovat |
| Sójové boby a výrobky z nich | Může obsahovat |
| Sezamová semena a výrobky z nich | Může obsahovat |
| Mandle a výrobky z mandlí | Může obsahovat |