Recept od Viki - Plněná batáta s chilli sin carne a strouhaným uzeným tofu
Sdílet na Facebooku
Po vánočních hodech většinou v lednu přichází čas diet a půstů. Ani při snaze zhubout si však nemusíte odpírat jídlo, které vás zasytí a dodá vám potřebné živiny. Začněte společně s námi rok 2023 skutečně zdravým jídelníčkem!
Viktorii Hrazdílkovou alias Viki jistě znáte ze soutěžní kulinářské show MasterChef Česko 2020, ve které postoupila do finálové TOP 16. Kromě vášnivého vaření se věnuje zdravému životnímu stylu, jeho propagaci na Instagramu a také koučingu na webové stránce fitviki.cz. Na Facebooku a Instagramu ROSSMANN najdete každý měsíc jeden Viktoriin exkluzivní recept s produkty enerBiO. Sledujte nás!
Ingredience
- 2 batáty
- 1 konzerva chilli sin carne enerBio
- 1 uzené tofu enerBio
- jarní cibulka
- olivový olej enerBio
- sůl
Postup
- Batáty omyjte a osušte.
- Následně batáty potřete olivovým olejem a posypejte solí.
- Zabalte do alobalu a dejte péct na 200°C / 30 minut.
- Mezitím si ohřejte směs chilli sin carne, nastrouhejte uzené tofu a nakrájejte jarní cibulku.
- Upečené batáty rozkrojte napůl, přidejte směs chilli sin carne a posypejte strouhaným tofu a jarní cibulkou.