Menu

Vaříme s Oliverem Pape - PAIN d'EPICE

Sdílet na Facebooku

27. února 2020

Tentokrát jsme se s Oliverem vydali do romantické Francie, kde jsme nasáli místní atmosféru a pak jsme pro vás v jeho bistru YOLO Karlín připravili lahodný PAIN d’EPICE alias francouzský banánový chlebíček, který se skvěle hodí k ranní kávě, odpolední svačince či jako dezert na vaše rodinné výlety. Sbíhají se vám sliny? Tak se pusťte do čtení.

Byli jste někdy ve Francii či v samotné Paříži? Pokud ne, tak to nevadí, ale určitě vám doporučujeme, abyste se tam někdy zajeli podívat. Zjistíte, že je to krásná země plná historie, naplněna romantickou atmosférou a hlavně nabízející nezapomenutelné kulinární zážitky. Konkrétně v Paříži je mnoho venkovních míst, kde si se svými přáteli či rodinou můžete užít krásné chvíle, pobavit se a sníst něco dobrého.

Nyní máte možnost s naším novým věrnostním programem sbírat body na stylové potravinové dózy a termotašky GUZZINI, díky kterým vám vaše pokrmy vydrží déle teplé a vy si je tak budete moci vychutnat pěkně čerstvé.

guzzini

Ale dost řečí, jdeme vařit!

Ingredience:

Postup:

  1. Obě vejce spolu s cukrem vyšlehejte do pěny. Přidejte med, mléko a povolené máslo. Spojte a hned přidejte zbylé suroviny.
  2. Vše pořádně propojte.
  3. Nalijte do formy na biskupský chlebíček a navrch dejte nakrájený banán.
  4. Nechte péct 30-35 minut na 180 °C.

chlebíček

Chlebíček sám o sobě není přehnaně sladký a naopak při každém soustu si naplno vychutnáte všechno koření, které tam opravdu příjemně hraje a navzájem se doplňuje.

Spolu s Oliverem vám přejeme dobrou chuť.

Oliver

 

Zobrazit všechny články

Líbí se vám náš obsah? Sledujte nás na sociálních sítích