ROSSMANN spouští vánoční věrnostní kampaň plnou Trollů

Síť drogerií parfumerií ROSSMANN připravila pro své zákazníky novou vánoční kampaň, která nese název „Trollové jsou tu!“. Kampaň je spojena s novým animovaným filmem Trollové a poběží od 17. října do 31. prosince 2016. Po dobu 11 týdnů mohou zákazníci za uskutečněné nákupy v jakékoliv prodejně ROSSMANN sbírat body, díky kterým si budou moci za zvýhodněnou cenu pořídit plyšáky a skleničky s hlavními postavami filmu.

S koncepcí i grafickou podobou kampaně přišlo marketingové oddělení společnosti ROSSMANN na základě zakoupení licence na postavy Trolls u společnosti Seri Jakala. Kampaň se objeví v celostátních rádiích, tisku i online prostoru a na POS materiálech.

„Nová vánoční kampaň potěší především děti našich zákazníků, kteří budou mít z plyšáků a skleniček s  novými filmovými hrdiny největší radost. Kampaň ale jistě ocení i všichni dospělí, kteří mohou v předvánočním období nakoupit hezké dárky pod stromeček za zvýhodněné ceny. Po dvou letech se tak opět vracíme k filmové tematice,“ uvádí marketingová manažerka Kateřina Olšáková.

TZ_Detsky_usmev_slavnostni_zahajeni2016_foto1

Za každých 100 korun nákupu obdrží zákazníci 1 bod do hrací karty, kterou dostanou v prodejnách. Při koupi speciálně označených výrobků pak obdrží další body navíc. Nasbírané body je možné proměnit za slevy na vybrané produkty, které zdobí postavičky Poopy a Branch.

Nový animovaný film Trollové uvede filmové studio DreamWorks v České republice 4. listopadu 2016. Hlasy hlavním postavám propůjčil Justin Timberlake a Anna Kendricková. Oficiální písní filmu se stala „Can‘t stop the feeling“ právě od Justina Timberlakea.

10 bodů     Dvě velké skleničky s Branchem za 99,90 Kč
    Dvě malé skleničky s Poopy za 69,90 Kč
    Plyšák Poopy nebo Branch za 139 Kč
24 bodů     Dvě velké skleničky s Branchem za 29,90 Kč
    Dvě malé skleničky s Poopy za 19,90 Kč
    Plyšák Poopy nebo Branch za 39,90 Kč

Běžná cena plyšáků je 349 korun, skleniček s Branchem 199 korun a skleniček s Poopy 149 korun.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích více než 3 500 prodejen a zaměstnává téměř 48 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 127 prodejen s více než 720 zaměstnanci. Více informací naleznete na www.rossmann.cz.