Menu
3. dubna 2024
Síť drogerií ROSSMANN právě rozbíhá druhý ročník věrnostní kampaně zaměřené na jógu. Prostřednictvím aplikace ROSSMANN CLUB přináší svým zákazníkům sadu osmi stylových doplňků pro cvičení i péči o tělo. Novou kolekci si mohou zákazníci díky věrnostnímu programu a nasbíraným bodům pořídit až do vyprodání zásob.
 

Cvičení jógy může pomoci nejen s bolestí zad a jiných svalových skupin či zlepšením rovnováhy, svým příznivcům přináší také další benefity, jako je odbourání stresu nebo dobití energie obávaném období jarní únavy. Pokud toužíte po trochu náročnější zátěži, můžete cvičení na pohodlné podložce na jógu doplnit o cviky s posilovací gumou. O pohodlí bez studených chodidel se pak postarají jógové ponožky. Zákazníci jistě také ocení doplňky určené k péči o tělo po cvičení, jako je turban na vlasy, příjemný ručník na tělo či praktická sportovní lahev. Pro snadný přesun na cvičební lekci si zákazníci mohou vybrat ze dvou variant stylové tašky na jógu.

„I letos chceme šířit myšlenku, že s jógou je život krásnější. Proto jsme pro členy našeho věrnostního programu ROSSMANN CLUB připravili novou kolekci osmi doplňků nejen pro cvičení jógy v atraktivním barevném provedení, které jim pomohou s motivací ke cvičení,“ vysvětluje Olga Stanley, manažerka komunikace ROSSMANN.

Jak na to?

Stačí být členem ROSSMANN CLUBu, sbírat v mobilní aplikaci body za nákupy v prodejnách i na e-shopu a pak už si jen vybrat z lákavé nabídky výše zmíněných produktů. Akce je určena pouze pro zákazníky starších 18 let a bude probíhat do vyprodání zásob. Pomůcky na jógu je možné získat již od 15 věrnostních bodů s doplatkem 49 Kč.

Pro ještě větší radost ze sportu i volného času si členové ROSSMANN CLUBu mohou pořídit také stylové kousky z limitované kolekce revolučního funkčního oblečení CareWear se speciální slevou až 73 %. Všechny modely CareWear – tílko, tričko s dlouhým rukávem, bike shorts a legíny – se díky materiálu vyrobenému z mořských řas postarají o vaši pokožku za vás. CareWear obsahuje minerály, antioxidanty a vitamíny z mořských řas, které se během nošení vstřebávají přímo do pokožky, zároveň také eliminuje volné radikály, které mohou být pro kůži škodlivé. Vaše pokožka tak bude dokonale vyživená a hebká na dotek. Oblečení CareWear neztrácí na účinnosti ani opakovaným praním.

Užijte si jarní pohodu s drogerií ROSSMANN a cvičením jógy.

Tisková zpráva ke stažení
Klíčový vizuál Jóga_Image ke stažení
Klíčový vizuál Jóga_Product ke stažení