Menu
25. ledna 2024
ROSSMANN i v roce 2024 pokračuje v rozšiřování sítě svých prodejen. Dnešním dnem přináší novou nákupní zkušenost přímo do centra hlavního města Prahy do spodní části Václavského náměstí. V rámci celé své sítě nadchne rekordním počtem výrobků na jedné prodejně, který činí téměř 16 tisíc. Drogerie s 755 m2 prodejní plochy rozdělenými do třech pater v sobě ukrývá bohatou nabídku drogistického zboží, sezónní produkty a velice oblíbené privátní značky, jako ISANA, Ideenwelt, Babydream, enerBiO či Alterra. Zákazníci se mohou rovněž těšit i na nejširší nabídku produktů dekorativní kosmetiky v České republice, unikátní prezentaci v sekci pánské kosmetiky, dětský koutek, relaxační zónu a také tři samoobslužné pokladny. V prvních dnech otevření navíc čeká na zákazníky speciální akce v podobě 20% slevy na celý nákup.

 

Prodejní síť drogerie ROSSMANN, která v letošním roce slaví 30 let působení na českém trhu, nyní čítá po celé České republice již 177 poboček. Od dnešního dne je možné nově navštívit drogerii ROSSMANN i ve spodní části Václavského náměstí v Praze, hned vedle hotelu Adria. Prodejna osloví na první pohled svou jedinečností a originalitou. Je specifická celou řadou na míru vyrobených prvků napříč kategoriemi péče o pleť, vlasové péče a dekorativní kosmetiky pro zvýšení zákaznického zážitku během nakupování. Například speciální LCD obrazovky představují aktuální trendy v péči o pleť, domácí vlasový salón zákazníkovi vysvětluje specifika barvení vlasů v pohodlí domova a ulehčuje mu výběr produktů, které jsou pro jeho potřebu vhodné.

Prodejna je koncipována tak, aby byly zákazníkovi ukázány nejen vybrané novinky na trhu, ale zároveň byl také edukován. Dozví se zde informace ohledně vybraných ingrediencí v kosmetice a jaké benefity jednotlivé složky jeho pleti přináší. V rámci dekorativní kosmetiky je k dispozici také první dvoumetrový stojan dekorativní kosmetiky L’Oréal Paris v ČR, který je unikátní svým zaoblením – zákazník se díky tomu cítí vtažen do světa pařížského luxusu a elegance, nalezne zde nejširší portfolio této značky. Exkluzivní značka NYX Professional Make Up je na prodejně umístěna v rámci čtyřmetrové stěny. Všechny výše zmíněné prvky vedou k premiumizaci nákupního prostředí v rámci beauty kategorií, edukaci zákazníka a zajištění komfortu na prodejně. Celkový dojem příjemně doplní unikátní prezentace kosmetiky pro muže, dětský koutek a relaxační zóna. Nová prodejna ROSSMANN je otevřena denně od 8:00 do 20:00 hodin a aby byla péče o zákazníky komplexní, je vybavena samoobslužnými pokladnami a samozřejmostí je také bezplatné Wi-Fi připojení.

 

„Naše nová prodejna situovaná ve spodní části Václavského náměstí v Praze se zařadí k těm nejmodernějším prodejnám drogerie s nejširší nabídkou dekorativní kosmetiky v České republice. Disponuje řadou jedinečných prvků a my věříme, že spolu s naší bohatou nabídkou a skvělým servisem zde našim zákazníků přineseme vskutku jedinečný nákupní zážitek, díky kterému se k nám budou rádi vracet,“ komentuje Olga Stanley, manažerka komunikace ROSSMANN v České republice.

Kromě nákupu v kamenných prodejnách nabízí drogerie ROSSMANN i možnost nákupu online prostřednictvím aplikace ROSSMANN CLUB. Ta nabízí pohodlné vyhledávání a intuitivní ovládání. Zákazníci mohou využívat mobilní platební funkce, integrovanou zákaznickou podporu a okamžité využití veškerých výhod členství, jakož i speciálních bonusových akcí. Svůj nákup si pak mohou zákazníci nechat dodat domů, zaslat na libovolnou pobočku Zásilkovny, nebo osobně vyzvednout zboží na prodejně již do 60 minut od objednání. Aplikace ROSSMANN CLUB je k dispozici ke stažení zcela zdarma, a to jak pro systém iOS, tak i pro Android.

Tisková zpráva ke stažení
ROSSMANN, Václavské nám. 26_foto interiér I
ROSSMANN, Václavské nám. 26_foto interiér II
ROSSMANN, Václavské nám. 26_foto interiér III
ROSSMANN, Václavské nám. 26_foto interiér IV
ROSSMANN, Václavské nám. 26_foto interiér V