Menu
11. dubna 2024
ROSSMANN, síť drogerií s moderními prodejnami nabízející široký a kvalitní sortiment značkových produktů i výrobků vlastních značek kosmetických a wellness produktů, Vás zve na ROSSMANN Jóga Den, jedinečnou událost spojující svět jógy s krásou historické Prahy a řeky Vltavy. Účastníci si budou moci vyzkoušet cvičení jógy takřka přímo na hladině řeky. Cvičit se totiž bude mimo jiné i na speciálním pontonu, z něhož bude neopakovatelný výhled.

ROSSMANN Jóga Den, který se uskuteční 20. června 2024 na Střeleckém ostrově, slibuje propojení světa jógy s historií Prahy a možností cvičení jógy na jedinečném místě - na pontonu na hladině řeky Vltavy. Tato událost je otevřena všem, kteří hledají harmonii mezi tělem, myslí a krásou.

V rámci ROSSMANN Jóga Dne se účastníci mohou těšit na exkluzivní jógové lekce pod taktovkou Kláry Pokorné z Yogagang a Zuzany Klingrové. Účastníci navíc v rámci zakoupeného vstupného a registrace obdrží praktické a hodnotné dárky.

ROSSMANN se ve své dlouhodobé komunikaci zaměřuje na krásnější život a propojení vnější krásy a vnitřní pohody člověka, podporuje zdravý životní styl a osobní rozvoj. Jóga je jedním z pilířů tohoto přístupu, protože propojuje tělo, mysl a ducha. Společně s jóga komunitou chceme ukázat, že krása začíná uvnitř a jóga je skvělým způsobem, jak dosáhnout harmonie a rovnováhy ve svém životě,“ říká Marcela Syrovátková, vedoucí marketingového oddělení společnosti ROSSMANN.  

Pro více informací a registraci navštivte www.rossmann.cz/cvicte-jogu

Tisková zpráva ke stažení
Klára Pokorná_Yogagang_foto ke stažení
Zuzana Klingrová_foto ke stažení