ROSSMANN propaguje své privátní značky

Síť drogerií parfumerií ROSSMANN zahajuje celoroční imageovou kampaň zaměřenou
na podporu vlastních privátních značek. Reklamu na privátní značky umístil ROSSMANN nejen na POS materiály, ale lze ji zaznamenat také v tisku, onlinových médiích a na televizních obrazovkách. Koncept kampaně vznikl v sesterské společnosti ROSSMANN
v Maďarsku ve spolupráci s českým marketingovým týmem.

Privátní značky ROSSMANN pravidelně získávají ocenění kvality u nás i v zahraničí, proto považujeme za důležité ukázat zákazníkům šíři, kvalitu i exkluzivitu našich výrobků.
Například v loňském roce se v patnáctém ročníku marketingového programu Volba spotřebitelů v kategorii koupelové a tělové kosmetiky stala nejlepší novinkou roku 2015 naše produktová řada Wellness & Beauty Bambucké máslo & Mandlový olej,
“ sdělila Kateřina Olšáková, marketingová manažerka společnosti ROSSMANN.

Privatni_kampan_POS

ROSSMANN v České republice má 35 vlastních privátních značek a přes 1 600 produktů.

Společnost ROSSMANN také podruhé vstupuje na české televizní obrazovky.
Poprvé to bylo v roce 2014, kdy svým reklamním spotem připomněla divákům dvacetileté výročí působení společnosti na českém trhu.

ROSSMANN TV reklama - privátní značky - Rival de Loop

Patříte i Vy mezi milovníky privátních značek ROSSMANN? Podívejte se na naši novou reklamu!

Na kreativním zpracování kampaně se podílely agentury Human Telex Kft. z Maďarska a česká WINKLER & STENZEL, s.r.o.

Privatni_kampan_prodejna

Spuštění kampaně je zároveň načasováno i na důležitou komunikaci změny firemního loga, které tímto krokem následuje sesterské společnosti ROSSMANN v Německu, Polsku a Maďarsku a získává tak živější a atraktivnější podobu.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích přibližně 3500 prodejen a zaměstnává téměř 48 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 124 prodejen s více než 720 zaměstnanci. V roce 2014 oslavila výročí 20 let na českém trhu. Více informací naleznete na www.rossmann.cz.

Ke stažení: