ROSSMANN v Praze na Dejvické

ROSSMANN otevřel svou další prodejnu, tentokrát v Praze u metra Dejvická. Jde o 124. prodejnu v České republice a 22. prodejnu v Praze. K této příležitosti si ROSSMANN pro své zákazníky přichystal speciální nabídku. Prodejna je umístěna v nové budově Blox přímo u výlezu z metra stanice Dejvická směrem na Evropskou třídu. Zákazníkům je k dispozici 369 m2 nákupní plochy.

„Nová prodejna se nachází v bezprostřední blízkosti metra, což oceňují jak místní obyvatelé, tak i zaměstnanci pracující v okolních budovách, kteří si nyní mohou po cestě domů či z práce nakoupit potřebné drogistické zboží,“ říká manažerka marketingu společnosti ROSSMANN Kateřina Olšáková.

Otevření nové prodejny na adrese Evropská 2758, Praha 6 - Dejvice proběhlo 13. července 2015 v ranních hodinách. K této příležitosti platí od 13. do 17. července 2015 speciální otevírací leták s extra slevami na produkty a s 10% slevou na celý nákup, která se vztahuje i na zlevněné zboží. Prvních 1 000 zákazníků nové prodejny bylo odměněno dárkem na pokladně.

Otevírací doba je ve všední dny od 8.00 do 19.00 hodin, v soboru od 8.00 do 17.00 hodin. Těžištěm sortimentu je dekorativní kosmetika včetně privátní značky pro mladé dívky Rival de Loop YOUNG, dále široký výběr produktů v péči o tělo, pokožku a vlasy pro ženy a muže, dětská výživa, příkrmy a kosmetika, výrobky papírové a dámské hygieny. Zařazen je rovněž doplňkový sortiment jako punčochové zboží Bellinda, dárkové předměty Albi, produkty pro kuchyň a rozšířená produktová řada zdravé výživy.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích přibližně 3 000 prodejen a zaměstnává téměř 40 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 124  prodejen s přibližně 700 zaměstnanci. V loňském roce oslavila výročí 20 let na českém trhu. Více informací naleznete na www.rossmann.cz.

Ke stažení: