ROSSMANN otevírá na Praze 5 svoji 123. prodejnu

Síť drogerií parfumerií ROSSMANN neustále roste. Dnes 15. června 2015 se v městské části Praha 5 otevřela v pořadí již 123. prodejna. K této příležitosti si ROSSMANN pro své zákazníky přichystal speciální dárky a bohatý doprovodný program. Nová prodejna sídlí v centru Metronom na adrese Bucharova 2817/11 a k dispozici je prodejní plocha o velikosti 373 m2.

Nová prodejna se nachází hned u metra ve stanici Nové Butovice, kde nyní vyrostlo nové kancelářské centrum Metronom. Posilujeme naši pražskou síť, protože si zákazníci zaslouží mít dobře dostupnou prodejnu v dosahu svého bydliště,“ říká marketingová manažerka společnosti ROSSMANN Kateřina Olšáková.

Slavnostní otevření nové prodejny v Nových Butovicích na Praze 5 proběhlo dnes 15. června 2015 v ranních hodinách. Prvních 1 000 zákazníků nové prodejny bylo odměněno dárkem na pokladně. K této příležitosti byl pro děti i dospělé připraven doprovodný program. Malé nezbedy již od rána bavil klaun či si mohli zkusit malování na obličej. Maminky pak mohli dnes a následně i 17. června od 8 do 19 hodin využít program s hosteskou společnosti Dermacol, která zájemkyně nalíčí a poskytne poradenství v pleťové, tělové i dekorativní kosmetice. Již od rána mohli zákazníci přijít ochutnat produkty zdravé výživy značky Semix a zítra 16. června na ně čekají ochutnávky výrobků pro zdravou životosprávu Racio.

Otevírací doba prodejny je ve všední dny od 8.00 do 19.00 hodin, v soboru od 8.00 do 14.00 hodin. Těžištěm sortimentu je dekorativní kosmetika včetně privátní značky pro mladé dívky Rival de Loop YOUNG, dále široký výběr produktů v péči o tělo, pokožku a vlasy pro ženy a muže, dětská výživa, příkrmy a kosmetika, výrobky papírové a dámské hygieny. Zařazen je rovněž doplňkový sortiment jako punčochové zboží Bellinda, dárkové předměty Albi, produkty pro kuchyň a rozšířená produktová řada zdravé výživy.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích přibližně 3 000 prodejen a zaměstnává téměř 40 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 123 prodejen s přibližně 700 zaměstnanci. V loňském roce oslavila výročí 20 let na českém trhu. Více informací naleznete na www.rossmann.cz.

Ke stažení: