ROSSMANN modernizuje a stěhuje svou prodejnu ve Zlíně

Síť drogerií parfumerií ROSSMANN mění místo své prodejny. V pondělí 30. června otevřela společnost ROSSMANN novou prodejnu ve Zlíně. Zůstává i nadále v ulici Dlouhá jako doposud, avšak přesouvá se blíže k centru (z ul. Dlouhá 4216-4217 do ul. Dlouhá 507). Přestěhováním se zvětšila prodejní plocha o 162 m2.

„Svým zákazníkům tak nenabízíme pouze širší sortiment složený z kvalitního zboží za nejlepší ceny, ale také větší prostor pro pohodlné nakupování,“ říká Kateřina Olšáková, marketingová manažerka společnosti ROSSMANN.

Celková plocha nové prodejny ve Zlíně činí 458 m2, přičemž zákazníci mohou pro své nákupy využívat celkem 367 m2. Mohou se také těšit na nový a moderní interiér. Otevírací doba je pondělí až pátek od 8.00 do 19.00 hodin, v sobotu pak od 8.00 do 14.00 hodin. Prodejna má stejně jako všechny ostatní prodejny bezbariérový přístup pro vozíčkáře i maminky s kočárky.

Těžiště sortimentu tvoří dekorativní kosmetika, dětské zboží, čisticí prostředky, výrobky papírové drogerie a dámské hygieny. V prodejně je dále zastoupen velký výběr džusů, čajů a cukrovinek. Do sortimentu se také nově zařadila sekce doplňků pro kuchyň, domácnost a úklid, dárkových předmětů a hrnků. Maminky mohou využít nový věrnostní program ROSSMÁNEK zaměřený na těhotné ženy a rodiny s dětmi do 3 let. Program nabízí nejen pravidelné měsíční slevy na nákup dětského zboží, ale také poradnu, soutěže, akce a slevy u vybraných partnerů a výhody ve fotoshopu ROSSMANN.

Nová prodejna ve Zlíně je již pátou prodejnou, kterou společnost ROSSMANN otevřela od počátku roku 2014 a v expanzi plánuje pokračovat. První prodejna byla otevřena v květnu roku 1994 v Českých Budějovicích. Společnost ROSSMANN tak letos slaví 20. výročí svého působení na českém trhu.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích přibližně 3 000 prodejen a zaměstnává téměř 40 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 118 prodejen s přibližně 700 zaměstnanci. V letošním roce oslaví výročí 20 let na českém trhu.