První výherkyně si v konkurenci téměř 1000 soutěžících vybásnila nové auto

Spotřebitelská soutěž s názvem „Ceny jedna báseň“ má prvního výherce, respektive výherkyni. Šťastnou majitelkou nové ŠKODY Citigo se stala paní Aneta Kolínková z obce Bořitov. Do prvního kola soutěže bylo zaregistrováno celkem 939 básní. Slavnostní předání automobilu proběhlo 29. 5. 2014 za přítomnosti jednatele společnosti Vladimíra Mikela před prodejnou ROSSMANN v ulici Českobrodská v Dolních Počernicích. Spotřebitelská soutěž byla spuštěna v rámci nové komunikační kampaně společnosti ROSSMANN k oslavě 20 let působení na českém trhu.

O výhře jsem se dozvěděla na procházce s malým synem, se kterým jsem nyní na mateřské dovolené. Ze zprávy, které jsem nejdříve nemohla věřit, jsem samozřejmě byla nadšená. Nadšená o to více, že jsem věrným zákazníkem a do obchodů ROSSMANN chodím pravidelně a jsem zde moc spokojená. Teď budu ještě víc,“ říká s úsměvem Aneta Kolínková, povoláním učitelka českého jazyka. „Báseň samotná mi příliš času nezabrala. Dá se říct, že v rodině máme básnické střevo a složit pár veršů pro mě nikdy nebyl problém.“

Vítězná báseň s klíčovými slovy ROSSMANN a DERMACOL

Chceš-li míti nákup snový,
vydej se hned k Rossmannovi.
Prodejny se stále množí,
nabízí kvalitní zboží.
Krémy, vůně, k pití colu,
kosmetiku z Dermacolu.
Potěš sebe i své blízké,
Rossmann má vždy ceny nízké.
Každý se rád vrací zpět,
již po celých 20 let!

Spotřebitelská soutěž s názvem „Ceny jedna báseň“ byla spuštěna v rámci nové komunikační kampaně společnosti ROSSMANN k oslavě 20 let působení na českém trhu. Soutěž byla zahájena 12. května 2014 a poběží celých 20 týdnů. V rámci soutěže je pro výherce připraveno celkem devatenáct aut ŠKODA Citigo a 380 dárkových balíčků. Poslední týden se bude soutěžit o auto ŠKODA Rapid Spaceback. Všichni výherci získají společně s automobilem také plnou nádrž od čerpací stanice Agip. Zúčastnit se může každý, kdo v daném týdnu nakoupí nad 400 korun, svůj nákup na stránkách zaregistruje a složí báseň, která bude obsahovat dvě vybraná slova.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích přibližně 3 000 prodejen a zaměstnává téměř 40 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 118 prodejen s přibližně 700 zaměstnanci. V letošním roce slaví výročí 20 let na českém trhu.