Poslední dvacáté automobilové štěstí putuje do Olomouce

Obrovská radost z výhry i smutek z ukončení zároveň. V takovém duchu se neslo poslední kolo soutěže „Ceny jedna báseň“ pořádané společností ROSSMANN. V pořadí dvacátou výherkyní se stala paní Olga Vondráková z Olomouce. Nový automobil ŠKODA Rapid Spaceback byl slavnostně předán ve středu 15. 10. 2014 za přítomnosti jednatele společnosti ROSSMANN Vladimíra Mikela a obchodního ředitele společnosti OBRA, s.r.o. Milana Doležela před prodejnou ROSSMANN na Praze 6. Společnost OBRA, s.r.o. je výhradním distributorem značky Lybar. Vítězná báseň byla v posledním týdnu soutěže skládána na hesla ROSSMANN a LYBAR. Spotřebitelská soutěž byla spuštěna v rámci nové komunikační kampaně společnosti ROSSMANN k oslavě 20 let působení na českém trhu.

Ceny jedna báseň měly velmi dobře zvládnutou propagaci, takže o soutěži jsem si přečetla ještě před zahájením v časopise. Vítězná báseň je naše společná práce s dcerou. Téma vymyslela ona a posléze jsme se hádaly o každé slůvko,“ říká paní Olga Vondráková, radující se výherkyně, která se již z předcházejících kol těší z dárkových balíčků. „Musela jsem poprosit, aby mi zopakovali, že jsem vyhrála. Nevěřila jsem, přemýšlela jsem, kdo z mých přátel má na starosti takový fór,“ dodává.

Spotřebitelská soutěž s názvem „Ceny jedna báseň“ probíhala od 12. května do 28. září 2014. „Máme radost, že soutěž slavila takový úspěch. Děkujeme všem zúčastněným. Po celých 20 týdnů jsme se setkávali s nápaditostí, kreativitou a originalitou našich soutěžících. Především mě ale těší ta skutečnost, že převážná část výherkyň byly maminky s dětmi, což vypovídá o aktivitě našich pravidelných zákaznic,“ říká jednatel společnosti ROSSMANN Vladimír Mikel.

Z nově nabytého automobilu se těší 16 žen a 4 muži pocházející z různých koutů České republiky. ROSSMANN si pro soutěžící připravil celkem devatenáct aut ŠKODA Citigo a 380 dárkových balíčků. Poslední týden se soutěžilo o auto ŠKODA Rapid Spaceback. Všichni výherci navíc odjížděli s plnou nádrží od čerpací stanice Agip. Podmínkou soutěže bylo v daném týdnu nakoupit nad 400 korun, svůj nákup na stránkách zaregistrovat a složit báseň, která obsahovala dvě vybraná slova.

Poslední vítězná báseň s klíčovými slovy ROSSMANN a LYBAR:

Milujeme náš Rossmann
Zoufám, truchlím, rvu si vlasy,
soutěž už je u konce,
snad mě alespoň Lybar spasí,
nechci chodit v paruce.
Proč tak šílím? To je jasné!
Auto není v garáži.
Všichni měli lepší básně,
doma na mě doráží.
Prý mám zkrátka napsat jen,
že náš Rossmann milujem....

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích přibližně 3 000 prodejen a zaměstnává téměř 40 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 120 prodejen s přibližně 700 zaměstnanci. V letošním roce slaví výročí 20 let na českém trhu.