Poslední červený automobil ŠKODA Citigo bude jezdit po Plzni!

V pořadí již devatenáctým výhercem automobilu ŠKODA Citigo se stala paní Jana Tolašová z Plzně. Báseň poslala paní Jana opravdu na poslední chvíli, jelikož přišla 5 minut před ukončením soutěžního kola. Automobil byl slavnostně předán ve středu 8. 10. 2014 před prodejnou ROSSMANN v ulici Pod Paťankou v Dejvicích. Spotřebitelská soutěž s názvem „Ceny jedna báseň“ byla spuštěna v rámci nové komunikační kampaně společnosti ROSSMANN k oslavě 20 let působení na českém trhu.

Do drogerie ROSSMANN chodím nakupovat pravidelně, a proto jsem si soutěže všimla na letáku v prodejně. V týdnu jsem vždy ve volných chvílích vymýšlela téma básně a pak jsem ji sepsala. Celkem vzniklo za dobu trvání soutěže šest básní. Odeslání té výherní bylo takřka o fous, málem jsem to nestihla! O to větší radost jsem měla, když mi oznámili, že se stala výherní,“ říká s úsměvem paní Jana. „S manželem jsme už trochu oslavovali. Automobil nám bude sloužit hlavně na cestování do práce, na nákupy a menší výlety,“ dodává paní Jana.

Vítězná báseň s klíčovými slovy ROSSMANN a ELMEX:

Krásná prodavačka

Jen co k Rossmannovi vstoupil,
aby pastu Elmex koupil,
pohled jejích tmavých očí,
hned se k němu vlídně stočí.
Prodavačka od Rossmanna,
okouzlila toho pána.
A prý co by si pán přál?
Rád bych si Vás, slečno, vzal.
A ta slečna kývla hned,
už jsou spolu dvacet let!

Spotřebitelská soutěž s názvem „Ceny jedna báseň“ byla spuštěna v rámci nové komunikační kampaně společnosti ROSSMANN k oslavě 20 let působení na českém trhu. Soutěž byla zahájena 12. května 2014 a běžela celých 20 týdnů. V rámci soutěže bylo pro výherce připraveno celkem devatenáct aut ŠKODA Citigo a 380 dárkových balíčků. Poslední týden se soutěžilo o auto ŠKODA Rapid Spaceback. Všichni výherci získali společně s automobilem také plnou nádrž od čerpací stanice Agip. Zúčastnit se mohl každý, kdo v daném týdnu nakoupil nad 400 korun, svůj nákup na stránkách zaregistroval a složil báseň, která obsahovala dvě vybraná slova.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích přibližně 3 000 prodejen a zaměstnává téměř 40 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 120 prodejen s přibližně 700 zaměstnanci. V letošním roce slaví výročí 20 let na českém trhu.