Hvězdou se společnostmi ROSSMANN a HENKEL

Síť drogerií parfumerií ROSSMANN představila se značkou Schwarzkopf vítěze soutěže „Kupte barvy Schwarzkopf za akční ceny a vyhrajte nákupy se stylistou a kapesné 10 000 korun“. Šťastnou výherkyní se stala paní Silvia Tomiová z obce Ludgeřovice nedaleko Ostravy. Cena byla předána 28. srpna 2014 v prodejně ROSSMANN na Praze 4. Výherkyně si odnesla kapesné v hodnotě 10 000 Kč a možnost strávit den plný nákupů s přední českou stylistkou, užít si styling a úpravu vlasů od profesionálního kadeřníka a oběd v luxusní restauraci.

O soutěži jsem se dozvěděla z letáku, který jsem dostala při nákupu, a jsem ráda, že jsem se zúčastnila. Cítila jsem se jako hvězda. Celý den byl neuvěřitelný zážitek, který jsem si navíc mohla užít se svým přítelem,“ říká šťastná výherkyně paní Silvia Tomiová, která se svou oblíbenou drogérií ROSSMANN soutěží pravidelně. „Barvy na vlasy jsem si chtěla koupit a odpovědět na otázku mi zabralo chvilku,“ dodává paní Silvia, která se raduje a stále nemůže uvěřit tomu, že právě ona vyhrála.

Principem soutěže se značkou Schwarzkopf bylo nakoupit v prodejnách ROSSMANN dva produkty z akční nabídky značek Perfect Mousse, Color Mask, Nectra a Natural&Easy, zaslat SMS v předepsaném tvaru s číslem účtenky a odpovědět na soutěžní otázku. ROSSMANN ve spolupráci se společností Henkel pro své zákazníky pořádá soutěže pravidelně a ceny bývají vždy velmi lákavé. Hrálo se již např. o jízdu na závodním okruhu v Rakousku. Do 14. 9. 2014 máte možnost soutěžit o lístky na fotbalový zápas FC Bayern München. V další soutěži, která probíhá do 28. 9. 2014, můžete soutěžit o pobyt v ekohotelu a 10 jízdních kol.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích přibližně 3 000 prodejen a zaměstnává téměř 40 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 120 prodejen s přibližně 700 zaměstnanci. V letošním roce slaví výročí 20 let na českém trhu.