Devátý automobil ŠKODA Citigo směřuje do Liberce

Další týden spotřebitelské soutěže s názvem „Ceny jedna báseň“ uplynul a devátý automobil ŠKODA Citigo již zná svou novou majitelku. Stala se jí Zdenka Ehrlichová z Liberce. Slavnostní předání výhry proběhlo v pondělí 28. 7. 2014 přímo před nově otevřenou prodejnou v ulici Komunardů v pražských Holešovicích. Síť drogerií parfumerií ROSSMANN pořádá soutěž v rámci nové komunikační kampaně k příležitosti oslavy 20 let působení na českém trhu.

Výhru jsem nečekala, bylo to pro mě velké překvapení. Zatím jsem o ní nikomu neřekla, bála jsem se, jestli to není nějaký vtip od mých kamarádek, které věděly o mé účasti v soutěži. Doopravdy jsem uvěřila až teď, když už mám klíčky v ruce,“ říká nadšeně paní Zdenka Ehrlichová. „Už se moc těším, jak se v něm poprvé projedu na výlet nebo na nákupy s kamarádkami.

Vítězná báseň s klíčovými slovy ROSSMANN a ACTIVE O2:

Moje láska k Rossmannu, u ní navždy zůstanu

Rossmann slaví, to je slávy,
přejeme mu hodně zdraví.
Skvělé věci prodává,
auta za to rozdává.
Přiťuknem si skleničkou,
Active O2 vodičkou.
Nákup, platba, to je hračka,
auto škoda, to je značka.
Tak šup složit básničku,
ať jsou klíčky v šuplíčku!

Spotřebitelská soutěž s názvem „Ceny jedna báseň“ byla spuštěna v rámci nové komunikační kampaně společnosti ROSSMANN k oslavě 20 let působení na českém trhu. Soutěž byla zahájena 12. května 2014 a poběží celých 20 týdnů. V rámci soutěže je pro výherce připraveno celkem devatenáct aut ŠKODA Citigo a 380 dárkových balíčků. Poslední týden se bude soutěžit o auto ŠKODA Rapid Spaceback. Všichni výherci získají společně s automobilem také plnou nádrž od čerpací stanice Agip. Zúčastnit se může každý, kdo v daném týdnu nakoupí nad 400 korun, svůj nákup na stránkách zaregistruje a složí báseň, která bude obsahovat dvě vybraná slova.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích přibližně 3 000 prodejen a zaměstnává téměř 40 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 120 prodejen s přibližně 700 zaměstnanci. V letošním roce slaví výročí 20 let na českém trhu.