Čtrnáctá ŠKODA Citigo bude sloužit rodině v Litvínově

V pořadí již čtrnáctý automobil vyhrála v soutěži se společností ROSSMANN paní Dana Mašková, které v soutěžení pomáhala celá rodina. Výhra byla slavnostně předána ve středu 3. 9. 2014 za přítomnosti jednatele společnosti Vladimíra Mikela před prodejnou ROSSMANN v ulici Pod Paťankou na Praze 6. Spotřebitelská soutěž byla spuštěna v rámci nové komunikační kampaně společnosti ROSSMANN k oslavě 20 let působení na českém trhu.

S touto básní mi pomáhala celá rodina. Nejprve nás napadl poslední verš a postupně jsme se dopracovávali k celému znění,“ říká paní Dana Mašková, která již poslala celkem pět básniček a za jednu dokonce obdržela dárkový koš. „Už jsme sice trochu oslavovali, ale s velkou oslavou počkáme, až bude naše nové auto doma,“ dodává šťastná výherkyně automobilu ŠKODA Citigo. Podle slov paní Maškové bude auto sloužit hlavně dceři na cestování do práce a celé rodině na nákupy. Paní Dana si kvůli tomu dokonce zaplatila kondiční jízdy v autoškole.

Vítězná báseň s klíčovými slovy ROSSMANN a NIVEA:

Po celý rok s Rossmannem

Když rozkvete první květ,
krásná vůně zkrášlí svět.
Léto, moře, slunce zář,
krémy chrání každou tvář.
A když přijde plískanice,
Nivea ti zjemní líce.
V předvánočním čase shonu
dárečky si neseš domů.
V každém ročním období
Rossmann přání vyplní.

Spotřebitelská soutěž s názvem „Ceny jedna báseň“ byla spuštěna v rámci nové komunikační kampaně společnosti ROSSMANN k oslavě 20 let působení na českém trhu. Soutěž byla zahájena 12. května 2014 a poběží celých 20 týdnů. V rámci soutěže je pro výherce připraveno celkem devatenáct aut ŠKODA Citigo a 380 dárkových balíčků. Poslední týden se bude soutěžit o auto ŠKODA Rapid Spaceback. Všichni výherci získají společně s automobilem také plnou nádrž od čerpací stanice Agip. Zúčastnit se může každý, kdo v daném týdnu nakoupí nad 400 korun, svůj nákup na stránkách zaregistruje a složí báseň, která bude obsahovat dvě vybraná slova.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích přibližně 3 000 prodejen a zaměstnává téměř 40 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 120 prodejen s přibližně 700 zaměstnanci. V letošním roce slaví výročí 20 let na českém trhu.