Znovuotevření prodejny ROSSMANN v Rychnově na Kněžnou

Drogerie a parfumerie ROSSMANN znovu otevřela ve čtvrtek 15. srpna prodejnu v Rychnově nad Kněžnou. Přestavěná prodejna zaujme díky své rozšířené prodejní ploše 340 m2 rozsáhlým sortimentem za nejlepší ceny. Prodejna je otevřena vždy od pondělí do pátku v době od 8:00 do 19:00 hodin, v sobotu od 8:00 do 14:00 hodin. V současné době provozuje společnost ROSSMANN po celé České republice 111 prodejen.

Prodejna po rekonstrukci v Rychnově nad Kněžnou

Prodejna ROSSMANN v ulici Havlíčkova 1371 rozšířila svoji prodejní plochu z původních 218 m2 na 340 m2. Díky většímu prostoru nabízí svým zákazníkům širší sortiment složený z kvalitního značkového zboží a produktů pod názvem ROSSMANN značka kvality za nejlepší ceny. Prodejna rozšířila nabídku dekorativní kosmetiky, papírového zboží, čisticích prostředků, džusů, čajů a cukrovinek. Do sortimentu se také nově zařadila sekce hrnků a přípravků pro výrobu domácí sody. Čtyřčlenný tým drogerie a parfumerie se proto již těší, až bude moci opět přivítat své stálé a nové zákazníky.

Speciální nabídka

Při příležitosti znovuotevření přestavěné prodejny v Rychnově nad Kněžnou se mohou zákazníci společnosti ROSSMANN těšit na speciální nabídku. Čeká na ně 25% sleva na celý nákup, které lze využít v období od 15. do 17. srpna 2013. Sleva se vztahuje i na výrobky v akci. Navíc ve čtvrtek 15. srpna budou pro prvních 500 zákazníků připraveny zajímavé dárky.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích kolem 2 800 prodejen a zaměstnává téměř 38 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 111 prodejen s přibližně 730 zaměstnanci.