Přestavění prodejny ROSSMANN v Mikulově

Drogerie a parfumerie ROSSMANN znovu otevírá ve čtvrtek 2. května prodejnu v Mikulově. Prodejna na Náměstí 12 se po rekonstrukci představí v modernějším konceptu a zaujme širokým sortimentem za nejlepší ceny. Celý čtyřčlenný team se proto těší, až bude moci opět přivítat své stálé a nové zákazníky. V současnosti tak společnost ROSSMANN provozuje po celé České republice 111 prodejen.

Znovu otevřená prodejna v Mikulově

Po modernizaci zvětšila prodejna ROSSMANN svou plochu a nabízí tak svým zákazníkům na 268 metrech čtverečních širší sortiment složený z kvalitního značkového zboží a vlastních značek ROSSMANN za skvělé ceny. Těžiště produktů tvoří vlasová a tělová kosmetika, dětská výživa a kosmetika pro děti, parfumerie, dekorativní kosmetika, hygienické výrobky, prací a čisticí prostředky. Prodejna mimo jiné nabízí velký výběr doplňků pro domácnost, kuchyň, domácí mazlíčky, ale i vážené cukrovinky. Otevřeno je vždy od pondělí do pátku od 8:00 do 18:00 a v sobotu v době od 8:00 do 13:00 hodin.

Speciální nabídky

Při příležitosti nového otevření prodejny v Mikulově se mohou zákazníci drogerie a parfumerie ROSSMANN těšit na speciální nabídky. Čekají na ně 10% slevy na celý nákup, kterých lze využít v období od 2. do 11. května 2013. Navíc jsou v prodejně připraveny slevy až 58 % na vybrané výrobky a pro prvních 1 000 zákazníků zajímavé dárky.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích 2 776 prodejen a zaměstnává téměř 38 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 111 prodejen s přibližně 730 zaměstnanci.