Menu
15. 5. 2024

Drogerie ROSSMANN dnes otevřela novou prodejnu na pražském Žižkově

9. 5. 2024

Drogerie ROSSMANN spolu se svými zákazníky věnovala 2 000 000 Kč potřebným

První letošní vlna charitativního projektu KDE SRDCE POMÁHÁ je za námi. Zákazníci drogerie ROSSMANN v rámci ní mohli v mobilní aplikaci věrnostního programu ROSSMANN CLUB opět přidělit libovolný počet svých nevyčerpaných bodů a pomoci přerozdělit 2 000 000 Kč mezi příběhy, ve kterých figuruje nejen fyzický handicap, ale i psychická zátěž a onemocnění duše, které sice nejsou na první pohled tak patrné, ale hrají v životě člověka rovněž zásadní roli. 440 845 Kč bude použito na zlepšení mobilní aplikace FandiMat, jež slouží na pomoc maminkám samoživitelkám, za 996 553 Kč budou pořízeny invalidní vozíčky pro dvojčátka Amálku a Natálku, jejichž život ovlivnila dětská mozková obrna a 562 602 Kč směřuje na pomoc uzdravení raněných duší sester Elišky a Gábiny.  
16. 4. 2024

Novým vedoucím odd. property a expanze ve společnosti ROSSMANN se stal Milan Slavík

Drogistická síť ROSSMANN, která v letošním roce slaví 30 let působení na českém trhu, má od 15. dubna 2024 nového vedoucího oddělení property a expanze. Stal se jím Milan Slavík.  
11. 4. 2024

ROSSMANN přináší ROSSMANN Jóga Den: Propojení jógy s krásou Prahy na Střeleckém ostrově

ROSSMANN, síť drogerií s moderními prodejnami nabízející široký a kvalitní sortiment značkových produktů i výrobků vlastních značek kosmetických a wellness produktů, Vás zve na ROSSMANN Jóga Den, jedinečnou událost spojující svět jógy s krásou historické Prahy a řeky Vltavy. Účastníci si budou moci vyzkoušet cvičení jógy takřka přímo na hladině řeky. Cvičit se totiž bude mimo jiné i na speciálním pontonu, z něhož bude neopakovatelný výhled.
11. 4. 2024

ROSSMANN spouští další vlnu svého charitativního projektu KDE SRDCE POMÁHÁ

Psychické problémy si nevybírají a čím dál častěji potkávají také děti. Tohoto faktu si je vědoma i drogerie ROSSMANN, které je problematika péče o mysl i tělo a podpora relaxace a psychické vyrovnanosti velmi blízká. Ode dneška 10. 4. až do 7. 5. 2024 tak mohou členové věrnostního programu ROSSMANN CLUB proměnit své nevyčerpané body z nákupů v dobrý skutek a pomoci přerozdělit částku 2 000 000 Kč mezi tři vybrané příběhy, kde smutek, rozbitá duše a psychická nepohoda hrají velkou roli. Ať už se jedná o pomoc maminkám samoživitelkám skrze zlepšení mobilní aplikace FandiMat, pořízení invalidních vozíčků pro dvojčátka Amálku a Natálku, jejichž život ovlivnila dětská mozková obrna či pomoc při uzdravení raněných duší sester Elišky a Gábiny.  
3. 4. 2024

S jógou je život krásnější

Síť drogerií ROSSMANN právě rozbíhá druhý ročník věrnostní kampaně zaměřené na jógu. Prostřednictvím aplikace ROSSMANN CLUB přináší svým zákazníkům sadu osmi stylových doplňků pro cvičení i péči o tělo. Novou kolekci si mohou zákazníci díky věrnostnímu programu a nasbíraným bodům pořídit až do vyprodání zásob.  
18. 3. 2024

ROSSMANN se stal hlavním dárcem pro nový babybox v Podolské porodnici

Síť drogerií ROSSMANN se stala v rámci svého dlouhodobého charitativního projektu KDE SRDCE POMÁHÁ hlavním dárcem pro pořízení pátého pražského babyboxu, který bude vůbec prvním na Praze 4. Babybox byl na konci února letošního roku instalován v areálu Ústavu pro péči o matku a dítě známého jako Podolská porodnice. Tuto sobotu 16. března proběhlo jeho slavnostní zprovoznění.   
13. 3. 2024

ROSSMANN uvádí nový spot v kampani Pečujeme s láskou

Síť drogerií ROSSMANN představuje nový reklamní spot, kterým dále rozvíjí svou strategii a navazuje na kampaně z let 2020 a 2022. Známá rodina maminky se dvěma dcerami se v něm rozroste a nový tatínek zahýbá s emocemi. Spot, který v produkci Boogie Films natočila režisérka Alice Nellis, poběží v několika verzích na kanálech televizí Nova a Prima, online na Seznam TV i na sociálních sítích od 13. března. Kampaň bude opět doplněna o nové komunikační klíčové vizuály. Za kreativou stojí stejně jako v předchozích letech agentura DDB.  
12. 3. 2024

Drogerie ROSSMANN i letos pokračuje v rozšiřování své prodejní sítě

Drogerie ROSSMANN, která v letošním roce slaví 30 let působení na českém trhu, během prvního čtvrtletí 2024 aktivně pokračuje v modernizaci a rozšiřování své prodejní sítě. Po lednovém otevření pobočky s rekordním počtem výrobků, která sídlí v Praze na Václavském náměstí, a únorovém znovuotevření prodejny v OC Central na Kladně byla dnes pro zákazníky otevřena nová prodejna v Retail Parku Dobrá u Frýdku-Místku. Do konce března ji pak budou následovat další dvě nové prodejny – 13. 3. bude otevřena drogerie ROSSMANN v rámci Orlice Park Shopping v Hradci Králové a 16. 3. nově přibude ROSSMANN v S1 Center ve Slaném.