Nová prodejna ROSSMANN v Roudnici nad Labem

Drogerie a parfumerie ROSSMANN otevřela ve čtvrtek 29. srpna novou prodejnu v Roudnici nad Labem. Nová prodejna je vystavěna v moderním konceptu a zaujme širokým sortimentem za nejlepší ceny. Prodejna je otevřena vždy od pondělí do pátku v době od 8:00 do 19:00 hodin, v sobotu od 8:00 do 14:00 hodin. V současné době provozuje společnost ROSSMANN po celé České republice 113 prodejen.

Nově otevřená prodejna v Roudnici nad Labem

Na prodejní ploše 419 m2 nabízí prodejna ROSSMANN v ulici Špindlerova třída 812 svým zákazníkům široký sortiment složený z kvalitního značkového zboží a vlastních značek ROSSMANN za nejlepší ceny. Těžiště produktů tvoří dekorativní kosmetika a výrobky papírové drogerie a dámské hygieny. Kromě toho nabízí velký výběr čisticích prostředků, džusů, čajů a cukrovinek. Do sortimentu se také nově zařadila sekce doplňků pro kuchyň a domácnost, hrnků, vážených bonbónů a přípravků pro výrobu domácí sody. Na prodejně je rovněž umístěn Kodak kiosek pro přímý tisk fotografií z CD/DVD, media USB, paměťových karet, přes bezdrátovou technologii Bluetooth či Wi-Fi nebo přímo z Facebooku. Otevřením prodejny vytvořil ROSSMANN čtyři nová pracovní místa.

Speciální nabídka

Při příležitosti otevření nové prodejny v Roudnici nad Labem se mohou zákazníci společnosti ROSSMANN těšit na speciální nabídku. Čeká na ně 25% sleva na celý nákup, kterou lze využít v období od 29. do 31. srpna 2013. Sleva se vztahuje i na výrobky v akci. Navíc budou pro prvních 500 zákazníků připraveny zajímavé dárky.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích kolem 2 800 prodejen a zaměstnává téměř 38 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 113 prodejen s přibližně 730 zaměstnanci.