Nová prodejna ROSSMANN v Prachaticích

Drogerie a parfumerie ROSSMANN otevřela ve čtvrtek 18. dubna novou prodejnu v Prachaticích. Nová prodejna je stále v ulici Vodňanská, je však vystavěna v modernějším konceptu a zaujme širokým sortimentem za nejlepší ceny. V současnosti tak společnost ROSSMANN provozuje po celé České republice 111 prodejen.

Nově otevřená, přestěhovaná prodejna v Prachaticích

Přestěhováním z ulice Vodňanská 48 do ulice Vodňanská 46 zvětšila prodejna ROSSMANN svou prodejní plochu o 100 m2 na celkových 318 metrů čtverečních a nabízí tak svým zákazníkům širší sortiment složený z kvalitního značkového zboží a vlastních značek ROSSMANN za skvělé ceny. Těžiště produktů tvoří vlasová a tělová kosmetika, dětská výživa a kosmetika pro děti, parfumerie, dekorativní kosmetika, hygienické výrobky, prací a čisticí prostředky. Prodejna nabízí mimo jiné i velký výběr doplňků pro domácnost, kuchyň a domácí mazlíčky. Otevřeno je vždy od pondělí do pátku od 8:30 do 17:30 a v sobotu v době od 8:30 do 12:00 hodin.

Speciální nabídky

Při příležitosti otevření nové prodejny v Prachaticích se mohou zákazníci společnosti ROSSMANN těšit na speciální nabídky. Čekají na ně 20% slevy na celý nákup, kterých lze využít v období od 18. do 27. dubna 2013. Navíc jsou v prodejně připraveny slevy až 55 % na vybrané výrobky a pro prvních 1 000 zákazníků zajímavé dárky.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích 2 776 prodejen a zaměstnává téměř 38 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 111 prodejen s přibližně 730 zaměstnanci.