Nová prodejna ROSSMANN v Kadani

Drogerie a parfumerie ROSSMANN otevřela ve čtvrtek 6. června novou prodejnu v Kadani. Nová prodejna je vystavěna v moderním konceptu a zaujme širokým sortimentem za nejlepší ceny. V současnosti tak společnost ROSSMANN provozuje po celé České republice 111 prodejen.

Nově otevřená prodejna v Kadani

Na prodejní ploše 470 m2 nabízí prodejna ROSSMANN v ulici Na Podlesí 2050 svým zákazníkům široký sortiment složený z kvalitního značkového zboží a privátních značek ROSSMANN za nejlepší ceny. Těžiště produktů tvoří vlasová a tělová kosmetika, dětská výživa a kosmetika pro děti, parfumerie, dekorativní kosmetika, hygienické výrobky a prací a čisticí prostředky. Kromě toho nabízí velký výběr psacích potřeb, doplňků pro kuchyň a domácnost, předměty pro oslavy a vážené cukrovinky. Vznikem prodejny vytvořil ROSSMANN pět nových pracovních míst. Otevřeno je od pondělí do pátku v době od 9:00 do 19:00 hodin, v sobotu a neděli od 10:00 do 18:00 hodin.

Speciální nabídka

Při příležitosti otevření nové prodejny v Kadani se mohou zákazníci společnosti ROSSMANN těšit na speciální nabídku. Čeká na ně 20% sleva na celý nákup, které lze využít v období od 6. do 16. června 2013. Sleva se vztahuje i na výrobky v akci. Navíc jsou pro prvních 1 000 zákazníků připraveny zajímavé dárky.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích 2 776 prodejen a zaměstnává téměř 38 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 111 prodejen s přibližně 730 zaměstnanci.