Nová prodejna ROSSMANN v České Lípě

Drogerie a parfumerie ROSSMANN otevřela ve čtvrtek 5. září novou prodejnu v České Lípě. Nová prodejna zaujme díky své prodejní ploše 504 m2 rozsáhlým sortimentem za nejlepší ceny. Prodejna je otevřena vždy od pondělí do pátku v době od 8:00 do 19:00 hodin, v sobotu od 8:00 do 17:00 hodin. V současné době provozuje společnost ROSSMANN po celé České republice 114 prodejen.

Nově otevřená, přestěhovaná prodejna v České Lípě

Přestěhováním z ulice Hrnčířská 2514 na Náměstí Dr. Edvarda Beneše 2662 zvětšila prodejna svoji prodejní plochu o 326 m2 a nabízí tak svým zákazníkům široký sortiment složený z kvalitního značkového zboží a vlastních značek ROSSMANN za nejlepší ceny. Těžiště produktů tvoří dekorativní kosmetika a výrobky papírové drogerie a dámské hygieny. Kromě toho nabízí velký výběr čisticích prostředků, džusů, čajů a cukrovinek. Do sortimentu se také nově zařadila sekce doplňků pro kuchyň a domácnost, dárkových předmětů, hrnků, vážených bonbónů a přípravků pro výrobu domácí sody.

Speciální nabídka

Při příležitosti otevření přestěhované prodejny v České Lípě se mohou zákazníci společnosti ROSSMANN těšit na speciální nabídku. Čeká na ně 20% sleva na celý nákup, které lze využít v období od pondělí 9. do soboty 14. září 2013. Sleva se vztahuje i na výrobky v akci. Navíc v pondělí 9. září budou pro prvních 1000 zákazníků připraveny zajímavé dárky.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích kolem 2 800 prodejen a zaměstnává téměř 38 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 114 prodejen s přibližně 730 zaměstnanci.