Menu

Videogalerie

FN Brno pomáhá dětem díky novým dvěma přístrojům

Prohlédněte si videa, díky kterým se dozvíte, kde výtěžek charitativní kampaně pomáhá, a kterým dětem a jejich rodičům pomáháme vykouzlit na tváři úsměv. Přinášíme vám možnost podívat se prostřednictvím video reportáží za konkrétními dětmi, do jednotlivých sociálních zařízení a řady nemocnic, které podporujete společně s námi v kampani 5 000 000 Kč pro dětský úsměv.

Výtěžek 3. ročníku charitativní kampaně pomáhá také již na Moravě. Lékařům Pediatrické kliniky jsme předali nový transportní inkubátor k převozu novorozených dětí a speciální ventilátor. Přístroje v hodnotě 1 897 000 Kč byly zakoupeny díky rekordně vysokému výtěžku třetí kampaně 5 000 000 Kč pro dětský úsměv.

Předání přístrojů ve Fakultní nemocnici

 

Zahájení 3. ročníku kampaně za účasti řady známých osobností

V prodejně drogerie a parfumerie ROSSMANN v Praze byl slavnostně zahájen třetí ročník charitativní kampaně na pomoc ohroženým dětem. Podporu osobně vyjádřily a vlastním nákupem drogerie také stvrdily známé české osobnosti. Přišla moderátorka Ivana Gottová, Mahulena Bočanová, herec Roman Vojtek a moderátor Petr Vondráček. Jejich přítomnost a přízeň kampani je pro nás zároveň velkou morální podporou. Zcela bez nároku na honorář přišli podpořit naši charitativní kampaň. Děkujeme!

Skvělá atmosféra při zahájení kampaně

 

Karel a Ivana Gottovi se osobně zúčastnili předání přístrojů Thomayerově nemocnici

Velmi nás těší, že jsme za účasti Karla a Ivany Gottových mohli v pražské Thomayerově nemocnici předat lékařům novorozeneckého oddělení dva nové přístroje. Konkrétně speciální zařízení na měření mozkové aktivity dětí a také vyhřívané lůžko, které se používá při resuscitaci novorozenců po komplikovaném porodu. Jsme rádi, že charitativní kampaň má dlouhodobě přízeň manželů Gottových, kteří s námi a s Nadací Naše dítě nejen předali nové lékařské vybavení, ale také navštívili jednotku intenzivní péče, kde je novorozencům po těžkých porodech poskytována nezbytná speciální péče.

Charita 5.000.000 Kč pro dětský úsměv

 

Rekordní výtěžek charitativní kampaně

Třetí ročník kampaně 5 000 000 Kč pro dětský úsměv vytvořil dosavadní rekord a získali jsme pro ohrožené děti celkem 10 011 072 Kč. Slavnostního předání šeku Nadaci Naše dítě se účastnil také handicapovaný Petřík, který byl tváří celé kampaně. Přijela za námi také Barborka s rodinou a asistenčním psem Eliškou a přidal se i herec Roman Vojtek. Podívejte se na slavnostní atmosféru, která právem provázela předání rekordně vysokého výtěžku na pomoc handicapovaným dětem a ohroženým novorozencům.

Předání šeku