Zákazníci drogerie parfumerie ROSSMANN přispívají na výsadbu stromů

Drogerie parfumerie ROSSMANN ve spolupráci se společností Henkel divizí Beauty Care ČR nabízí svým zákazníkům možnost podílet se na výsadbě nových stromů. Ve všech jejích prodejnách právě probíhá kampaň „Pomáháme stromům růst“, která si klade za cíl nejen chránit přírodu, ale též přispět k příjemnému a bezpečnému prostředí, v němž žijeme. Svou tématikou tak zapadá do celofiremního konceptu společenské odpovědnosti „ROSSMANN Inspiruje“, a to do pilíře ekologie.

Drogerie parfumerie ROSSMANN spolu se společností Henkel ČR spustily projekt „Vraťte stromům korunu“, který umožňuje zákazníkům drogerie přispět ke zlepšení  životního prostředí. Od 15. srpna do 11. září 2016 z každého prodaného výrobku značek Schwarzkopf, Fa, Syoss, Vademecum a dalších přispějí 1 korunou na výsadbu vzrostlých stromů. Partnerem, který výsadbu stromů zajistí, se stala organizace Sázíme stromy. Díky projektu bude možné vysadit až 200 vzrostlých stromů po celé České republice.

Naše společnost i firma Henkel ČR se již dlouhodobě hlásí k trvale udržitelnému rozvoji a projekt ‚Vraťte stromům korunu‘ je jednou z našich aktivit v této oblasti. Stačí, aby si zákazník zakoupil v kterékoli z našich prodejen výrobky označené logem projektu, a přispěje tak na výsadbu nových stromů. Ceny výrobků se po dobu trvání akce samozřejmě nenavýší,“ uvádí jednatel společnosti ROSSMANN Vladimír Mikel.

Těší mě, že jsme se společností Rossmann přišli s originálním projektem a společně přispějeme ke zlepšení životního prostředí na vybraných místech v České republice,“ dodává generální manažer divize Beauty Care ČR/SR společnosti Henkel Aleš Malenka.

Více informací naleznete na www.rossmanninspiruje.cz a www.vrattestromumkorunu.cz.

Ke stažení: