Zájezd na Bali za 200 000 korun od společnosti ROSSMANN má svého výherce!

Speciální letní kampaň s názvem „Kdo se sbalí na Bali?“ zná svého hlavního výherce. Dovolenou na Bali v hodnotě 200 000 korun vyhrává Jan Švec z Olomouce. Výhra byla slavnostně předána za přítomnosti jednatele společnosti ROSSMANN Vladimíra Mikela a zástupce cestovní agentury Invia Michala Bošely 12. srpna 2016 na prodejně ROSSMANN v ulici Rytířská na Praze 1.

Společnost ROSSMANN uspořádala v období od 9. května do 17. července 2016 letní kampaň pro své zákazníky. Ti mohli po dobu 10 týdnů za své uskutečněné nákupy v jakékoliv prodejně ROSSMANN sbírat body, následně je proměňovat za slevy na vybrané produkty a především soutěžit o 10 zájezdů za 20 000 korun dle vlastního výběru a dovolenou na Bali v hodnotě 200 000 korun od cestovní agentury Invia.

Manželka je pravidelnou zákaznicí, nakupuje zde běžnou drogerii a hlavně výrobky pro našeho malého syna. O soutěži jsem se dozvěděl od ní, a protože jsme nasbírali všechny body, byla by škoda nezkusit štěstí. V první chvíli jsem výhře nevěřil, teprve až doma s vítěznou hrací kartou v ruce jsem se začal radovat. Zájezd zatím vybraný nemáme, neboť plánujeme poukaz s rodinou využit v květnu či červnu příštího roku,“ komentuje výherce zájezdu na Bali Jan Švec.

ROSSMANN_vyherce_Bali

Zleva: Michal Bošela – Invia, Kateřina Olšáková – marketingová manažerka společnosti ROSSMANN, Vladimír Mikel - jednatel společnosti ROSSMANN, , výherce hlavní výhry Jan Švec s rodinou a Olga Stanley - manažerka komunikace společnosti ROSSMANN

V průběhu deseti týdnů se nám díky kampani Kdo se sbalí na Bali? podařilo potěšit mnoho lidí. Nejen výherními zájezdy, ale také slevami na vybrané produkty, které se jim během dovolené jistě hodily. Rádi pro naše zákazníky připravujeme podobné akce a věříme, že se i díky nim k nám s radostí vracejí,“ říká Vladimír Mikel, jednatel společnosti ROSSMANN.

ROSSMANN_vyherce_Bali_1

Zleva: Vladimír Mikel - jednatel společnosti ROSSMANN, Kateřina Olšáková – marketingová manažerka společnosti ROSSMANN, Olga Stanley - manažerka komunikace společnosti ROSSMANN, výherce hlavní výhry Jan Švec s manželkou a Michal Bošela – Invia

Již od začátku nás kampaň Kdo se sbalí na Bali? od společnosti ROSSMANN oslovila a rádi jsme se stali její součástí. Gratulujeme všem výhercům a doufáme, že si dovolenou s naší cestovní agenturou užijí a že na Bali či ve vybraných destinacích stráví příjemné chvíle,“ uvádí Michal Bošela z marketingu cestovní agentury Invia.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích více než 3 500 prodejen a zaměstnává téměř 48 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 125 prodejen s více než 720 zaměstnanci. Více informací naleznete na www.rossmann.cz.

Ke stažení: