ROSSMANN zahájil ve Vrchlabí provoz své 125. prodejny

Síť drogerií parfumerií ROSSMANN v současné době navyšuje počet svých poboček. Dnes 15. srpna 2016 byla ve Vrchlabí slavnostně otevřena již 125. prodejna. Při příležitosti zahájení jejího provozu si zákazníci mohli užít speciální dárky a bohatý doprovodný program. Nová prodejna sídlí na adrese Krkonošská 15 a nabízí prodejní plochu o velikosti 303 m2.

Společnost ROSSMANN neustále roste. Naší snahou je zajistit pohodlnou dostupnost co největšímu množství zákazníků po celém území České republiky. Nyní jsme s naší prodejnou zamířili do krkonošského města Vrchlabí, kde nám prodejna dlouhodobě chyběla. Jejím otevřením jsme počet prodejen v Královehradeckém kraji rozšířili na šest,“ říká marketingová manažerka společnosti ROSSMANN Kateřina Olšáková.

TZ_Vrchlabi_foto

Slavnostní otevření nové prodejny ve Vrchlabí proběhlo dnes 15. srpna 2016 v ranních hodinách. Pro zákazníky byl připraven aktuální magazín ROSSMANN s nabídkou slev platných až do 26. srpna, dále speciální leták se slevami platný do 20. srpna 2016 a rovněž získali 10 % slevu na celý nákup, kterou zákazníci obdrželi přímo na pokladně. Prvních 1 000 zákazníků bylo navíc odměněno dárkem. Pro všechny návštěvníky byl dále přichystán doprovodný program. Děti si užily oblíbené malování na obličej a maminky se zase mohly svěřit do rukou přítomných vizážistek, ochutnat produkty zdravé výživy či si nechat poradit ohledně své pleti. Exkluzivně si mohly zakoupit nově prodávané štětce Blogerky roku 2016 Petry Lovely Hair. Doprovodný program bude probíhat ještě během zítřejšího dne.

TZ_Vrchlabi_foto1

Otevírací doba prodejny je ve všední dny od 8.00 do 18.00 hodin, v sobotu od 8.00 do 13.00 hodin. Těžištěm sortimentu je dekorativní kosmetika včetně privátní značky pro mladé dívky Rival de Loop YOUNG či značek Revlon a Revolution, dále pak široký výběr produktů v péči o tělo, pokožku a vlasy pro ženy i muže, dětská výživa, příkrmy a kosmetika, výrobky papírové a dámské hygieny. Zařazen je rovněž doplňkový sortiment jako punčochové zboží Bellinda, dárkové předměty Albi, produkty pro kuchyň a rozšířená produktová řada zdravé výživy.

TZ_Vrchlabi_foto2

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích více než 3 500 prodejen a zaměstnává téměř 48 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 125 prodejen s více než 720 zaměstnanci. Více informací naleznete na www.rossmann.cz.

Ke stažení: