ROSSMANN odměnil první tři výherce zájezdy za 20 000 korun

Letní kampaň společnosti ROSSMANN „Kdo se sbalí na Bali?“ má své první výherce. První tři zájezdy od cestovní agentury Invia v hodnotě 20 000 korun vyhrávají paní Pavla Csémiová z Opavy, Sabina Stehlíková z Ústí nad Labem a Martina Chmurová z Prahy. První dva poukazy byly slavnostně předány za přítomnosti zástupců společnosti ROSSMANN, cestovní agentury Invia a dodavatele Dermacol ve čtvrtek 9. června 2016 v prodejně ROSSMANN v ulici Rytířská. Poslední výhra bude předána v sobotu 18. června 2016 v prodejně v Opavě.

Výherkyně jsou pravidelné zákaznice, které zkusily své štěstí v nové soutěži. Paní Stehlíková a paní Csémiová mají malé děti, proto často chodí do drogerie ROSSMANN nakupovat dětský sortiment, který si velmi chválí. „Byla jsem nakupovat opalovací krémy na dovolenou. Přihlásila jsem se na stránkách, zkusila si tipnout správnou odpověď a je neuvěřitelné, že to vyšlo. Výhru využijeme nejspíš příští rok v květnu,“ říká Sabina Stehlíková.

TZ_Bali_Stehlikova

Zleva: Kateřina Olšáková - marketingová manažerka společnosti ROSSMANN, výherkyně Sabina Stehlíková, Valéria Gazdová - Dermacol, Vladimír Mikel - jednatel společnosti ROSSMANN a Michal Bošela - Invia

„Velkým lákadlem byly osušky, které se nám moc líbily. Zatím nevíme, kam se vydáme, ale možná ještě někam v zimě. Pokud to nevyjde, tak si výhru schováme na příští rok,“ vysvětluje Martina Chmurová.

TZ_Bali_Chmurova

Zleva: Kateřina Olšáková - marketingová manažerka společnosti ROSSMANN, výherkyně Martina Chmurová, Vladimír Mikel - jednatel společnosti ROSSMANN a Michal Bošela - Invia

Poslední z výherkyň paní Pavla Csémiová uvádí: „Když jsem se registrovala, tak mě ani ve snu nenapadlo, že bychom mohli vyhrát. Je to skvělý pocit. Jelikož máme miminko, tak buď si tento rok vybereme dovolenou v Česku či na Slovensku, anebo počkáme a příští rok se podíváme k moři.

Letní kampaň „Kdo se sbalí na Bali?“ pořádá síť drogerií parfumerií ROSSMANN ve spolupráci s cestovní agenturou Invia. Je určena všem zákazníkům, kteří v období do 17. července 2016 nakoupí v libovolné prodejně společnosti ROSSMANN zboží v minimální výši 200 Kč. Po dobu následujících týdnů mohou za uskutečněné nákupy sbírat body a ty proměňovat za zvýhodněné produkty či hrát o další zájezdy v hodnotě 20 000 Kč i o exotickou dovolenou na Bali za 200 000 Kč.

Registraci provedete a další informace o soutěži naleznete na stránkách www.rossmann.cz.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích více než 3 500 prodejen a zaměstnává téměř 48 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 124 prodejen s více než 720 zaměstnanci. Více informací naleznete na www.rossmann.cz.

Ke stažení: