ROSSMANN odměnil další výherce zájezdy za 20 000 korun

Letní kampaň společnosti ROSSMANN „Kdo se sbalí na Bali?“ má další výherce. Tři zájezdy od cestovní agentury Invia v hodnotě 20 000 korun vyhrávají paní Pavla Csémiová a Barbara Klementová, obě z Opavy, a paní Kamila Hauptvoglová z Litvínova. Výherní poukazy byly slavnostně předány za přítomnosti zástupců společnosti ROSSMANN v sobotu 18. června 2016 na prodejně v Opavě a ve čtvrtek 23. června 2016 na prodejně ROSSMANN v Rytířské.

I další výherkyně jsou pravidelné zákaznice, které zkusily své štěstí v nové soutěži. Paní Csémiová popisuje: „Když jsem se registrovala, tak mě ani ve snu nenapadlo, že bychom mohli vyhrát. Jelikož máme miminko, tak buď si tento rok vybereme dovolenou v Česku či na Slovensku, anebo počkáme a příští rok se podíváme k moři.“ Paní Kamila Hauptvoglová vysvětluje: „V obchodě jsem dostala kartičku a za nákup získala body. Doma jsem se hned přihlásila, spočítala soutěžní otázku a s bratrem vymyslela slogan. Akorát jsme plánovali dovolenou, poukaz se nám tedy velmi hodí. Milujeme Itálii, takže pojedeme možná tam.“ Poslední z výherkyň paní Barbara Klementová uvádí: “K účasti v soutěži mě motivovala možnost získání zajímavého příspěvku na rodinnou dovolenou. Výhra mě samozřejmě potěšila a předání na prodejně se neslo ve velmi příjemném duchu.

TZ_Bali_Csemiova_Klementova

Uprostřed Vladimír Mikel (jednatel společnosti ROSSMANN) a po stranách výherkyně Pavla Csémiová a Barbara Klementová

TZ_Bali_Hauptvoglova

Zleva: Olga Stanley (manažerka komunikace společnosti ROSSMANN), Kamila Hauptvoglová (výherkyně) a Vladimír Mikel (jednatel společnosti ROSSMANN)

Letní kampaň „Kdo se sbalí na Bali?“ pořádá síť drogerií parfumerií ROSSMANN ve spolupráci s cestovní agenturou Invia. Je určena všem zákazníkům, kteří v období do 17. července 2016 nakoupí v libovolné prodejně společnosti ROSSMANN zboží v minimální výši 200 Kč. Po dobu následujících týdnů mohou za uskutečněné nákupy sbírat body a ty proměňovat za zvýhodněné produkty či hrát o další zájezdy v hodnotě 20 000 Kč i o exotickou dovolenou na Bali za 200 000 Kč.

Registraci provedete a další informace o soutěži naleznete na stránkách www.rossmann.cz.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích více než 3 500 prodejen a zaměstnává téměř 48 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 124 prodejen s více než 720 zaměstnanci. Více informací naleznete na www.rossmann.cz.

Ke stažení: