ROSSMANN vybral kreativní agenturu pro svou podzimní kampaň

Drogerie parfumerie ROSSMANN vypsala výběrové řízení pro tvorbu podzimní kampaně 2015. Vítězem se stala agentura Cream Prague, která tímto naváže na spolupráci z loňského roku, kdy pro ROSSMANN vytvořila kampaň na oslavu 20 let působení společnosti na českém trhu.

„Tendru se zúčastnilo 5 agentur se skvělými nápady, výběr tedy nebyl vůbec jednoduchý,“ říká Kateřina Olšáková, marketingová manažerka společnosti ROSSMANN a dodává: „Věříme, že jsme ale vybrali toho nejlepšího a nyní jsou již přípravy podzimní kampaně v plném proudu.“

Cream Prague je integrovaná komunikační agentura, která se zaměřuje na propojení kreativity a médií. Během 3 let existence vytvořila již mnoho úspěšných kampaní například pro značky mBank, Jägermeister, Subaru, Provident, Kasa.cz a jiné. „Je pro nás velkou ctí uspět v tak silně obsazeném tendru a pracovat znovu pro oblíbenou značku mnoha českých žen,” komentuje úspěch celého týmu David Brada, majitel Cream Prague.

TZ_nova_agentura

Ke stažení: