ROSSMANN s řadou Wellness & Beauty boduje u českých spotřebitelů!

Letošní 15. ročník marketingového programu Volba spotřebitelů zná své vítěze. V kategoriích koupelové a tělové kosmetiky se Nejlepší novinkou 2015 stala produktová řada

Wellness & Beauty Bambucké máslo & Mandlový olej společnosti ROSSMANN. Ocenění výrobků proběhlo na slavnostním galavečeru konaném 23. dubna v divadle Hybernia v Praze.
„Získaného vítězství v soutěži Volba spotřebitelů – Nejlepší novinka 2015 si velmi vážíme a zákazníkům za něj děkujeme. Tím větší je to radost, že nás zvolili právě samotní spotřebitelé. Jejich spokojenost nás posouvá vpřed a vybízí k ještě lepší práci,“ uvádí marketingová manažerka drogerie parfumerie ROSSMANN Kateřina Olšáková a dodává „Wellness & Beauty spojuje vysoce kvalitní tělovou kosmetiku a luxusní design za dostupnou cenu a my jsme hrdí na to, že se jí podařilo docílit takového úspěchu.

Privátní značka Wellness & Beauty uvádí na trh zcela nové produkty pro péči o tělo. Jejich jedinečná kombinace vydatného bambuckého másla a sladkého mandlového oleje s příjemnou ořechovou vůní byla navržena tak, aby hýčkala i tu nejnáročnější pokožku, uvolnila tělo a osvěžila mysl. Díky svému unikátnímu složení vyživuje namáhanou pokožku, hydratuje ji a chrání před vysoušením. Relaxační produkty Bambucké máslo & Mandlový olej se svým luxusním nádechem plně vymykají běžnému konceptu privátních značek.

Volba_spotrebitele_2015

Volba spotřebitelů je celoroční marketingový program, který oceňuje novinky na trhu rychloobrátkového zboží uvedené na český a slovenský trh za poslední rok a půl. O vítězích ve 43 kategoriích rozhodují sami spotřebitelé prostřednictvím výzkumu realizovaného na reprezentativním vzorku 4 000 respondentů. Během předchozích 14 let bylo do programu zaregistrováno 1 106 výrobků či výrobkových řad a bylo vyhlášeno již 351 vítězů.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích více než 3 000 prodejen a zaměstnává téměř 40 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 122 prodejen s přibližně 700 zaměstnanci. V loňském roce oslavila výročí 20 let na českém trhu. Více informací naleznete na www.rossmann.cz.

Ke stažení: