ROSSMANN otevírá svoji 122. prodejnu tentokrát na Moravě

Síť drogerií parfumerií ROSSMANN se dál rozrůstá. Dnes 7. dubna 2015 se v okrese Přerov, v malebném městě Hranice otevřela v pořadí již 122. prodejna. K této příležitosti si ROSSMANN pro své zákazníky přichystal speciální dárky a bohatý doprovodný program. Prodejna v Hranicích je umístěna přímo v centru města na Náměstí 8. května 368 s dispozicí prodejní plochy o výměře 366 m2.

Nová prodejna se nachází v blízkosti historického centra města. Společnost ROSSMANN tak vyslyšela zájem svých zákazníků,“ říká manažer expanze společnosti ROSSMANN Jan Králíček a dodává: „Místní obyvatelé si zaslouží mít naši prodejnu v dosahu svého bydliště.

Slavnostní otevření nové prodejny na Náměstí 8. května v Hranicích proběhlo dnes 7. dubna 2015 v ranních hodinách. K této příležitosti platí od 7. do 11. dubna 2015 speciální otevírací leták s extra slevami na produkty a s 10% slevou na celý nákup, která se vztahuje i na zlevněné zboží. Prvních 1 000 zákazníků nové prodejny bylo odměněno dárkem na pokladně. Na dnešek 7. a zítřek 8. dubna je pro děti i dospělé připraven bohatý doprovodný program. Malé nezbedy jistě potěší klaun či malování na obličej, maminky pak program s vizážistkou společnosti L´Oréal. Již od rána mohou zákazníci přijít ochutnat produkty zdravé výživy značky Semix a zítra 8. dubna výrobky pro zdravou životosprávu Racio.

Otevírací doba je ve všední dny od 8.00 do 19.00 hodin, v soboru od 8.00 do 14.00 hodin. Těžištěm sortimentu je dekorativní kosmetika včetně privátní značky pro mladé dívky Rival de Loop YOUNG, dále široký výběr produktů v péči o tělo, pokožku a vlasy pro ženy a muže, dětská výživa, příkrmy a kosmetika, výrobky papírové a dámské hygieny. Zařazen je rovněž doplňkový sortiment jako punčochové zboží Bellinda, dárkové předměty Albi, produkty pro kuchyň a rozšířená produktová řada zdravé výživy.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích přibližně 3 000 prodejen a zaměstnává téměř 40 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 122 prodejen s přibližně 700 zaměstnanci. V loňském roce oslavila výročí 20 let na českém trhu. Více informací naleznete na www.rossmann.cz.

Ke stažení: