Kosmetika Flormar nově v drogeriích ROSSMANN

Italská značka dekorativní kosmetiky Flormar se koncem listopadu zařadila do sortimentu vybraných prodejen drogerie parfumerie ROSSMANN. V letošním roce se zákazníkům představí hydratační balzámy na rty, vyživující rtěnky, luxusní řasenka a oční linky umístěné v reklamních barketách na pultech Parfem shopu.

TZ_Flormar

Balzámy na rty hloubkově zvláčňují a chrání rty proti nepříznivým vlivům počasí. Obsahují hodnotné výtažky z hroznového oleje a orchideje, vitamin E, panthenol a ochranný UV filtr před slunečním zářením.

Rtěnky Deluxe Shine Gloss se speciální jemnou texturou jsou jemně lesklé a hydratující. Díky arganovému ojeli s vysokou koncentrací esenciálních mastných kyselin omega 6 a 9 vytváří hedvábný efekt rtů. Citlivou pokožku navíc vyživí a zklidní obsažený vitamin E a bambucké a kakaové máslo.

Exkluzivní řasenka Triple Action nabízí inovativní kartáček, který si lze přizpůsobit svým potřebám. Receptura s arganovým a olivovým olejem podporuje obnovu a zdravý růst řas a silná pigmentace řasenky vykouzlí neodolatelně podmanivý pohled.

Gelové složení očních linek Colorliner zajistí ultra dlouhotrvající účinek a snadné nanášení tenké linky. Na výběr jsou odstíny v krásných intenzivních kovových odstínech.

Dekorativní kosmetika Flormar

Kosmetika Flormar vznikla v roce 1970 v Italském Miláně. Značka si zakládá na vysoké kvalitě celkového produktu, sleduje trendy ve světě a dbá na ozdravné účinky produktů. Je zastoupena v 84 zemích světa.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích přibližně 3 200 prodejen a zaměstnává téměř 44 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 124 prodejen s více než 700 zaměstnanci. V loňském roce oslavila výročí 20 let na českém trhu. Více informací naleznete na www.rossmann.cz.

Ke stažení: