Už zbývá jen 5 automobilů! Patnácté auto putovalo do Chotěboře

16. září 2014

Šťastnou výherkyní červené ŠKODY Citigo v soutěži „Ceny jedna báseň“ se stala paní Marcela Přibylová z Chotěboře. Výhra byla slavnostně předána v úterý 9. 9. 2014 za přítomnosti jednatele společnosti Vladimíra Mikela před prodejnou ROSSMANN v ulici Pod Paťankou
na Praze 6. Spotřebitelská soutěž byla spuštěna v rámci nové komunikační kampaně společnosti ROSSMANN k oslavě 20 let působení na českém trhu.

„Když mi oznámili výhru automobilu, byl to pro mě krásný šok, nemohla jsem ani mluvit.
O soutěži jsem se dozvěděla od mé sestry, která říkala, že bych to kvůli svému básnickému střevu měla zkusit. S manželem jsme se do soutěžení pustili oba a ono to vyšlo,“
říká paní Marcela Přibylová, která složila již šest básniček. Její manžel se stal výhercem dárkového balíčku, takže radost byla dvojnásobná. „O výhře jsme řekli pouze mým rodičům, teď
se chystáme překvapit rodiče manžela. Určitě proběhne nějaká menší oslava. Momentálně jsem na mateřské dovolené, takže auto budu hlavně využívat pro nákupy a cestování s dětmi,“
dodává paní Marcela.

Vítězná báseň s klíčovými slovy ROSSMANN a SEMIX:

Rossmann v české kotlině věnuje se rodině

Před dvaceti roky
mílovými skoky
kentauři nás protli,
zůstal jeden zkrotlý.

Sto dvacet už má dítek
od Domažlic po Frýdek.
Pomáhá jim sedm set
hodných strýců, milých tet.

Ať se dále Rossmann množí
a má tolik dětiček,
kolik značky Semix zboží
obsahuje zrníček.

Spotřebitelská soutěž s názvem „Ceny jedna báseň“ byla spuštěna v rámci nové komunikační kampaně společnosti ROSSMANN k oslavě 20 let působení na českém trhu. Soutěž byla zahájena 12. května 2014 a poběží celých 20 týdnů. V rámci soutěže je pro výherce připraveno celkem devatenáct aut ŠKODA Citigo a 380 dárkových balíčků. Poslední týden se bude soutěžit o auto ŠKODA Rapid Spaceback. Všichni výherci získají společně s automobilem také plnou nádrž od čerpací stanice Agip. Zúčastnit se může každý, kdo v daném týdnu nakoupí nad 400 korun, svůj nákup na stránkách zaregistruje a složí báseň, která bude obsahovat dvě vybraná slova.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích přibližně 3 000 prodejen a zaměstnává téměř 40 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 120 prodejen s přibližně 700 zaměstnanci. V letošním roce slaví výročí 20 let na českém trhu.