Třináctý automobil jede do Srbské Kamenice

ROSSMANN opět naděluje a šťastnou výherkyní se tentokrát stává paní Barbora Kosová ze Srbské Kamenice. Výhra byla slavnostně předána v pondělí 25. 8. 2014 za přítomnosti jednatele společnosti Vladimíra Mikela před prodejnou ROSSMANN v ulici Pod Paťankou na Praze 6. Spotřebitelská soutěž byla spuštěna v rámci nové komunikační kampaně společnosti ROSSMANN k oslavě 20 let působení na českém trhu.

„Informace o soutěži jsem si přečetla na letáčku, který jsem dostala při nákupu. Složila jsem celkem pět básniček a mám doma už tři výherní balíčky,“ říká paní Barbora Kosová, úspěšná výherkyně soutěže, které napsat báseň netrvalo déle než pět minut. „Nyní si zrovna užívám dovolenou, takže oslavy už samozřejmě nějaké proběhly,“ dodává a těší se z nového automobilu, který využije na každodenní cestování do práce.

Vítězná báseň s klíčovými slovy ROSSMANN a ULTIME:

Stroj času

Ty tam jsou už staré časy,
dnes si každý barví vlasy.
Šedovlasých, těch moc není,
doba se holt rychle mění.
Všichni svádí s věkem boj,
nikdo nemá času stroj.
Do Rossmanna proto zajdi,
správný odstín barvy najdi.
Ultime je volba jasná,
tvoje kštice bude krásná!

Spotřebitelská soutěž s názvem „Ceny jedna báseň“ byla spuštěna v rámci nové komunikační kampaně společnosti ROSSMANN k oslavě 20 let působení na českém trhu. Soutěž byla zahájena 12. května 2014 a poběží celých 20 týdnů. V rámci soutěže je pro výherce připraveno celkem devatenáct aut ŠKODA Citigo a 380 dárkových balíčků. Poslední týden se bude soutěžit o auto ŠKODA Rapid Spaceback. Všichni výherci získají společně s automobilem také plnou nádrž od čerpací stanice Agip. Zúčastnit se může každý, kdo v daném týdnu nakoupí nad 400 korun, svůj nákup na stránkách zaregistruje a složí báseň, která bude obsahovat dvě vybraná slova.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích přibližně 3 000 prodejen a zaměstnává téměř 40 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 120 prodejen s přibližně 700 zaměstnanci. V letošním roce slaví výročí 20 let na českém trhu.