Třetí soutěžní automobil má už svou šťastnou majitelku

Majitelkou třetí ŠKODY Citigo a výherkyní spotřebitelské soutěže s názvem „Ceny jedna báseň“ se stala paní Lenka Maternová ze Slaného. Slavnostní předání automobilu proběhlo 13. 6. 2014 za přítomnosti jednatele společnosti Vladimíra Mikela a marketingové manažerky Kateřiny Olšákové před prodejnou ROSSMANN v ulici Pod Paťankou na Praze 6. Spotřebitelská soutěž byla spuštěna v rámci nové komunikační kampaně společnosti ROSSMANN k oslavě 20 let působení na českém trhu.

„Jednoho dne ráno ležela na stole z časopisu vystřižená fotografie automobilu a u ní vzkaz od manžela, že toto auto chce vyhrát. Neztrácela jsem čas a podívala se hned na podmínky soutěže. Jelikož jsem již dlouholetým zákazníkem a prodejnu ROSSMANN máme kousek od domova, zašla jsem nakoupit, složila báseň a zaregistrovala se. V první chvíli, když volala zástupkyně ROSSMANN, myslela jsem si, že jsme vyhráli jeden z kosmetických balíčků. Když mi řekla o výhře automobilu, musela jsem telefon předat synovi a posadit se. Nemohla jsem tomu uvěřit. Automobil bude sloužit celé rodině. Budeme ho využívat na výlety, nákupy a nejvíce asi syn s dcerou pro osobní potřebu. Už pro něj máme vymyšlené i jméno.“

Vítězná báseň s klíčovými slovy ROSSMANN a RIMMEL:

V Rossmannu mě nákup baví

Ať je horko, nebo sněží,
s Rossmannem jsem vždycky svěží.
Šampon ten mi pěstí vlasy,
Rimmel zase krášlí řasy.
A co koupím pro dětičky?
Novou pěnu do vaničky.
Aviváž si také nesu,
na praní se přímo třesu,
prádlo voní, je to krása,
Rossmann další slevy hlásá!

Spotřebitelská soutěž s názvem „Ceny jedna báseň“ byla spuštěna v rámci nové komunikační kampaně společnosti ROSSMANN k oslavě 20 let působení na českém trhu. Soutěž byla zahájena 12. května 2014 a poběží celých 20 týdnů. V rámci soutěže je pro výherce připraveno celkem devatenáct aut ŠKODA Citigo a 380 dárkových balíčků. Poslední týden se bude soutěžit o auto ŠKODA Rapid Spaceback. Všichni výherci získají společně s automobilem také plnou nádrž od čerpací stanice Agip. Zúčastnit se může každý, kdo v daném týdnu nakoupí nad 400 korun, svůj nákup na stránkách zaregistruje a složí báseň, která bude obsahovat dvě vybraná slova.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích přibližně 3 000 prodejen a zaměstnává téměř 40 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 118 prodejen s přibližně 700 zaměstnanci. V letošním roce slaví výročí 20 let na českém trhu.