Stodvacátá prodejna ROSSMANN otevřena!

Síť drogerií parfumerií ROSSMANN otevřela v hlavním městě další prodejnu, tentokrát v dynamické lokalitě Praha 7 – Holešovice. Jedná se již o dvacátou pražskou prodejnu, celkový počet prodejen v České republice se tak vyšplhal na sto dvacet. Slavnostní otevření proběhlo v pondělí 28. července 2014 přímo na nové prodejně v ulici Komunardů. V rámci spotřebitelské soutěže „Ceny jedna báseň“, kterou ROSSMANN pořádá k příležitosti výročí dvaceti let na českém trhu, bylo při slavnostním otevření prodejny předáno již devátému výherci červené auto ŠKODA Citigo.

Holešovice se staly novou ikonou kultury a společenského života. Díky blízkosti centru Prahy a velmi dobrému dopravnímu spojení jsou atraktivní a velmi žádanou lokalitou. Jubilejní stodvacátou prodejnu se nám navíc podařilo umístit do budovy s názvem Jubileum House. Zákazníci tak mají od pondělí v Holešovicích k dispozici hned dvě prodejny,“ říká Kateřina Olšáková, marketingová manažerka společnosti ROSSMANN.

Nová prodejna se na ulici Komunardů, v blízkosti tramvajové zastávky Dělnická, rozkládá na ploše 402 m2, přičemž pro zákazníky bude k dispozici prodejní plocha o rozloze 311 m2. Otevírací doba je pondělí až pátek od 8.00 do 19.00 hodin, v sobotu pak od 8.00 do 14.00 hodin. Prodejna je moderně vybavená a má, stejně jako všechny ostatní prodejny ROSSMANN, bezbariérový přístup pro vozíčkáře i maminky s kočárky.

Slavnostní otevření proběhlo 28. července 2014 v 8.00 hodin přestřižením symbolické pásky zástupci vedení společnosti ROSSMANN. V rámci doprovodného programu byl pro prvních tisíc zákazníků připraven na pokladně atraktivní dárek. Hostesky před prodejnou rozdávaly speciální otevírací leták a pro děti byly připraveny balónky a pexeso s motivy věrnostního programu ROSSMÁNEK. Během otevření si navíc další výherce spotřebitelské soutěže „Ceny jedna báseň“ převzal svoji hlavní odměnu, červený vůz ŠKODA Citigo. V soutěži tak zbývá ještě celkem devět aut ŠKODA Citigo a jedno auto ŠKODA Rapid.

V rámci sortimentu prodejny byl důraz kladen na produkty dámské hygieny a papírové drogerie, čisticí prostředky, džusy, čaje a cukrovinky. Doplňkový sortiment, který bude v prodejně rovněž umístěn, je tvořen zejména dárkovými předměty Albi, hrnky a produkty pro kuchyň a úklid.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích přibližně 3 000 prodejen a zaměstnává téměř 40 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 120 prodejen s přibližně 700 zaměstnanci. V letošním roce slaví 20. výročí na českém trhu.