Šťastná jedenáctka míří do Jablonce nad Nisou

V pořadí již jedenáctý automobil ŠKODA Citigo byl předán dalšímu výherci. „Ceny jedna báseň“ potěšily tentokrát paní Karolínu Jaškovou z Jablonce nad Nisou. Výhra byla slavnostně předána 11. 8. 2014 za přítomnosti jednatele společnosti Vladimíra Mikela na prodejně ROSSMANN v Dolních Počernicích. Spotřebitelská soutěž byla spuštěna v rámci nové komunikační kampaně společnosti ROSSMANN k oslavě 20 let působení na českém trhu.

O soutěži jsem se dozvěděla z letáku ROSSMANN, který mi přišel do schránky. Hned mě to zaujalo a řekla jsem si, že zkusím poslat básničku,“ říká paní Karolína Jašková, výherkyně soutěže, která se z vítězství nestihla ještě ani radovat. „Napsat báseň trvalo chvilku, stejně jako nakoupit, to mi nikdy nedělá problém,“ dodává s úsměvem. Paní Karolína zkoušela štěstí v soutěži dvakrát a hned napoprvé uspěla. Nyní se těší, jak svůj nový automobil zaparkuje před domem svých nevěřících příbuzných.

Vítězná báseň s klíčovými slovy ROSSMANN a VEET:

Letní víla

Slečinka jak ze žurnálu
nese se tu po bulváru.
Jeden pohled modrých očí,
každý se hned pootočí.
Zahalená vůní léta,
pod šaty jen silueta:
ladné křivky, dlouhé nohy
vedou snad až do oblohy.
Chceš takové nožky mít?
u Rossmanna kup si Veet.

Spotřebitelská soutěž s názvem „Ceny jedna báseň“ byla spuštěna v rámci nové komunikační kampaně společnosti ROSSMANN k oslavě 20 let působení na českém trhu. Soutěž byla zahájena 12. května 2014 a poběží celých 20 týdnů. V rámci soutěže je pro výherce připraveno celkem devatenáct aut ŠKODA Citigo a 380 dárkových balíčků. Poslední týden se bude soutěžit o auto ŠKODA Rapid Spaceback. Všichni výherci získají společně s automobilem také plnou nádrž od čerpací stanice Agip. Zúčastnit se může každý, kdo v daném týdnu nakoupí nad 400 korun, svůj nákup na stránkách zaregistruje a složí báseň, která bude obsahovat dvě vybraná slova.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích přibližně 3 000 prodejen a zaměstnává téměř 40 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 120 prodejen s přibližně 700 zaměstnanci. V letošním roce slaví výročí 20 let na českém trhu.