Šestá ŠKODA Citigo zamířila za výherkyní z Libereckého kraje

Letní spotřebitelská soutěž s názvem „Ceny jedna báseň“ zná dalšího výherce a majitele již šesté ŠKODY Citigo v pořadí. Tentokrát výhra putovala do Libereckého kraje, kde se šťastnou novou majitelkou stala paní Martina Kotková z Tatobit u Lomnice nad Popelkou. Předání červené ŠKODY Citigo proběhlo v pondělí 7. července 2014 před prodejnou ROSSMANN v ulici Českobrodská v Dolních Počernicích. Soutěž je součástí komunikační kampaně ROSSMANN, připravené v rámci oslav 20 let působení na českém trhu.

Maminka pět týdnů staré holčičky Terezky, paní Martina Kotková, byla výhrou velmi potěšena. S manželem aktivně sháněli auto již delší dobu. „Procházeli jsme pravidelně inzeráty s různými nabídkami, ale nepodařilo se nám najít vůz dle našich představ za adekvátní cenu,“ uvádí spokojená výherkyně nové červené ŠKODA Citigo. Výhra v soutěži „Ceny jedna báseň“ tak přišla velmi vhod, i vzhledem k novému přírůstku do rodiny.

Vítězná báseň s klíčovými slovy ROSSMANN a o.b.:

Životní cesta s drogerií

Mám vzpomínky z dětských časů
na čelenky do mých vlasů.
Potom v době dospívání,
řasenky tu byly k mání.
o.b. jsem tam kupovala,
než jsem se těhulkou stala.
I to jsou už vzpomínky,
teď jezdíme pro plínky.
20 let jsme s Rossmannem
a teď auto dostanem :o)

Spotřebitelská soutěž s názvem „Ceny jedna báseň“ byla spuštěna v rámci komunikační kampaně společnosti ROSSMANN k oslavě 20 let působení na českém trhu. Soutěž byla zahájena 12. května 2014 a poběží celých 20 týdnů. V rámci soutěže je pro výherce připraveno celkem devatenáct aut ŠKODA Citigo a 380 dárkových balíčků. Poslední týden se bude soutěžit o auto ŠKODA Rapid Spaceback. Všichni výherci získají společně s automobilem také plnou nádrž od čerpací stanice Agip. Zúčastnit se může každý, kdo v daném týdnu nakoupí nad 400 korun, svůj nákup na stránkách zaregistruje a složí báseň, která bude obsahovat dvě vybraná slova.

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích přibližně 3 000 prodejen a zaměstnává téměř 40 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 118 prodejen s přibližně 700 zaměstnanci. V letošním roce slaví výročí 20 let na českém trhu.